Zbog ove greške svi muškarci beže od vas

Iskontrolišite se kada su prevelika očekivanju u pitanju, bar prvih par meseci!

Proleće se bliži, zašto stvari ne biste uzele u svoje ruke i same sebi napravile romansu. Ukoliko vam se sviđa neki muškarac, nemojte ga gledati iz daleka kao neosvojivu tvrđavu. Svakog muškarca je moguće zavesti, potrebno je samo da vam nekoliko stvari bude uvek na umu kada to radite.

Moć je u vašim rukama

Kao zavodnica, shvatite da je moć u vašim rukama. Vi kontrolišete svoje raspoloženje, svoju vibraciju, svoje emocije. Vi odlučujete na koji način želite da uđete u prostoriju i kako želite da vas ljudi vide i dožive. Da biste zaista iskoristili svoju moć, radite na tome da se oslobodite bilo kakvog stresa i negativnosti i zasijate u najboljem svetlu.

Nikada ne glumite da ste nešto što niste

Ne mogu dovoljno naglasiti važnost ovoga. Kod zavođenja nije poenta da se pretvorite u nešto što niste samo kako biste na kratko dobili šta želite i kako bi muškarac „pao“ na vas. Ukoliko to uradite, njemu će se dopasti neko ko vi zapravo niste. Na kraju, vaše pravo lice izaći će na površinu, a tada stvari postaju komplikovane.

Ne razmišljajte mnogo o budućnosti

Kada počnete da razmišljate unapred, tada počinju komplikacije. Ukoliko sanjarite o svojoj budućnosti sa njim, to će vas izbacite iz igre i omesti, a takođe ćete i zanemariti sve potencijalne crvene zastavice. Budite prisutni i uživajte u datom trenutku i fokusirajte se isključivo na svoju trenutnu interakciju sa njim, kako bi ona bila što uspešnija. Najgora iskustava su se dogodila devojkama koje su u startu previše očekivale od muškaraca.

„Imala sam drugaricu koja je već na prvom sastanku zamišljala muškarca u svečanom odelu i sebe pored njega u venčanici, razmišljajući koliko su usklađeni kao par. Sve bi se završilo tako što bi ona previše gurala sve na samom početku, zbog čega bi muškarac pobegao glavom bez obzira“, požalila se jedna devojka na forumu.

Učinite da se oseća moćno pored vas

Ukoliko želite uspešno da zavedete muškarca, morate da ga naterate da se oseća muževno. Njegovo iskustvo sa vama svodi se na njegov psihički doživljaj. Kako se on oseća pored vas odrediće njegove sledeće poteze. Ukoliko se u vašem prisustvu oseća dobro, prijatno, samouvereno i poželjno želeće više od vas, a upravo je to momenat kada ga zapravo počnete zavoditi. Neka se pored vas oseća kao pravi muževan i poželjan muškarac i imaćete ga u šaci dok trepnete.

Slušajte šta vam govori, više učimo dok slušamo, kada govorimo, samo delimo informacije koje već znamo, dakle malo obuzdajte svoj ego i potrebvu da pričate o sebi, na kraju muškarci vole misteriju.

Kako biste uspešno zavele muškarca, budite neko sa kime on može otvoreno da razgovara. Budite zainteresovani za njegove ideje, stavove i razmišljanja. Svi žele i vole da se osećaju cenjeno i prihvaćeno. Budite neko pored koga se oseća ugodno i važno – to je ono što muškarci žele.

Fokusirajte se ne sebe

Kada smo već kod fokusa, morate pre svega biti u skladu sa sobom kako biste mogli uspešno da zavedete nekoga. Briga o sebi je ključna. Ukoliko ste zadovoljni sobom, to će zračiti iz vas i ujedno privući muškarce. Energija se ne može odglumiti. Stoga, fokusirajte se na rešavanje svojih ličnih problema, te pronađite i uklonite izvor bilo kakvih negativnih emocija koje nosite u sebi. Ukoliko sami sebe oslobodite bespotrebne drame, moćićete da budete prisutni kako dolikuje, a ujedno ćete biti i veoma privlačni suprotnom polu, bili vi toga svesni ili ne.

Budite seksi verzija sebe

Ukoliko želite da znate šta muškarci vole, nemojte prelistavati ženske časopise. To vas neće dovesti tamo gde želite. Umesto toga, usredsredite se na to da budete najbolja seksi verzija sebe. Obucite se u odeću koja vama omogućava da se osećate prijatno, samouvereno i seksi. Ne pokušavajte da menjate svoj stil, jer mislite da će mu se nešto drugo svideti. Sredite se i obucite u ono u čemu se vi osećate zavodljivo, i plenićete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarcizena
Komentari (0)
Dodaj komentar