Potez muškarca oduševio mnoge: „Zaspala sam u vozu, a on je uradio ovo…“

Ne bi trebalo da bude tako, ali tužna je realnost da putovanje u javnosti može da bude opasno za žene, naročito kasno noću. Ipak, putovanje vozom jedne devojke oduševilo je društvene mreže zbog postupka nepoznatog muškarca.

Sabrina Aloueče objavila na svom Tviter profilu šta joj se nedavno dogodilo, i priznala da je u početku mislila da je čovek čudak, ali to je bilo pre nego što je otkrila šta je uradio za nju.

„Sinoć, tokom četvorosatnog putovanja nazad u London, zaspala sam i to čvrsto. Sedila sam za stolom sama, a torba i telefon su mi stajali na stolu. Slušalice u ušima s uključenom muzikom. Probudila sam se dok smo ulazili u Euston i primetila sam da je uz grupu vrlo pijanih momaka na drugoj strani voza bio jedan muškarac“, započela je u objavi koju prenosi Miror.

I taj muškarac odlučio je da sedne nasuprot nje za sto. Isprva su joj kroz glavu prošle razne negativne misli, pitala se šta on želi od nje i jesu li joj sve stvari na broju. Ali, kako je silazila s voza, nepoznati muškarac odlučio je da joj otkrije istinu o svojim namerama.

„Potapšao me po ramenu i rekao: ‘Nisam hteo da te uplašim, samo nisam želeo da spavaš bez nadzora.’ Sve vreme je sedeo tamo kako bi se uverio da mogu bezbedno da odspavam“, objasnila je.

Njena je objava postala viralna, a mnogi su ostali oduševljeni postupkom ovog muškarca. „Dirljiva priča. On je muškarac kog svi želimo u blizini u ovakvim trenucima. Svi bi muškarci trebalo da budu poput njega“, komentar je jedne korisnice, dok je druga dodala: „Apsolutno dirljiva anegdota. Svaka čast tom gospodinu, ma ko on bio.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkamuškaracvoz
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    I živeli su srećno do kraja svojih života…