Slavnom glumcu kuća potpuno izgorela u požaru: Srce mi se slama (foto)

Dok požari u Kaliforniji i dalje divljaju i broj mrtvih raste, vatra predstavlja veliku pretnju kućama, a mnoge su već izgorele.

Džerard Batler na društvenim mrežama podelio je fotografiju svog doma u Malibuu koji je nastradao u požaru i pozvao ljude da podrže vatrogasce.

– Vratio sam se u svoj dom u Malibuu nakon evakuacije.Teško je vreme širom Kalifornije. Kao i uvek, inspirisan sam hrabrošću, duhom i žrtvom vatrogasaca. Hvala vam, vatrogasci. Ako možete, podržite te hrabre muškarce i žene – napisao je slavni glumac, uz fotografiju užasnih posledica požara.

Divlji kalifornijski požari naterali su 250.000 ljudi da napuste svoje domove. Neki požar nisu preživeli. Vatrogasci se od prošlog nedelje bore s požarom koji je uništio 109.000 rančeva u Kaliforniji, među kojima su i kuće brojnih poznatih holivudskih glumaca.

Požar je uništio i domove Lejd Gage, Vil Smita, sestara Kardašijan i njihova biološkog oca, Kejtlin Džener. Mnoge kuće su još uvek u opasnosti.

Policija je potvrdila da je broj mrtvih porastao na više od 30 osoba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzerard batlerkalifornijapozar
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    k. džener je otac zadnje dve pa one nisu u stvari kardašijanke ; ))) nego dženerike ali je mama ista

  • bambi

    Strasno. To mu jedna od 50 kuca koje ima. A osim toga je i osigurana. A osim toga nije ni par puta bio u njoj. A osim toga, preko osiguranja ce izvuci i vise para nego sto vredi. A osim toga svi ce da ga sada zalimo. A osim toga, skocice mu rejting. A osim toga muka mi je vise od americkog idiotizma.