Žena ovako obučena ušla u avion, stjuardesa je izbacila s leta (video)

Jedna žena s Aljaske objavila je video na TikToku u kojem tvrdi da su je izbacili s leta zbog odeće koju je nosila, piše Unilad.

Rej Lin Hauard, također poznata po nadimku Fat Trophy Wife, opisala je svoje iskustvo na letu Alaska Airlinesa 4. avgusta i ispričala da je jedna od stjuardesa smatrala da je njena kratka majica neprikladna, a nakon toga je pozvana policija koja je Rej ispratila iz aviona.

@fattrophywife

@Alaska Airlines Flight attendant harassed and called the airport police on me for my inappropriate outfit. #bbw #plussize #plussizeedition #bbws #fyp

♬ original sound – Trophy

Policajci su ženu pitali šta se dogodilo, na šta je ona odgovorila da su je „maltretirali zbog odeće“ i pokazala im je kratki top koji je imala na sebi.

„Zamolili su me da obučem košulju. Navukla sam majicu, a onda su mi opet prišli rekavši da ni to ne mogu da nosim jer mi se vidi stomak i to je neprikladno“, rekla je.

Na to je Hauard stjuardesi rekla da je u tom slučaju izbace jer je već uradila ono što su je zamolili.

„Pogledala sam smernice za oblačenje Alaska Airlinesa i moja odeća je bila u skladu s kodeksom. Uznemiravaju me“, zaključila je.

Njen video snimak u međuvremenu pregledan više od 1.3 milion puta, a brojni korisnicima su u komentarima podržali putnicu.

„Nisam znao da su avio-prevoznici postali kao srednja škola“, napisao je jedan korisnik.

„Ja bih ih na tvom mestu tužila“, dodala je druga korisnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionodećaputnica
Komentari (0)
Dodaj komentar