Zgrozio javnost: Jutjuber podelio snimak na kom se ljubi sa polusestrom (video)

Jutjuber Kris Monro objavio je video na kojem se ljubi sa svojom polusestrom, koji se pregledan skoro 4,5 miliona puta, a koji je šokirao gledaoce.

https://youtu.be/HfDnUpXpKTM

Kris živi u SAD-u i od ranije je poznat internet publici po svojim interesantnim snimcima.

Video počinje tako što Kris govori svojoj polusestri da će zajedno da odigraju jednu igricu, a ako ona izgubi moraće da ga poljubi. On je otkrio da mu je trebalo nešto više od sat vremena da se odluči da je pita da snime taj video. Njegova sestra Kejtlin pristaje bez pogovora, i oni počinju da igraju igricu. Ona zatim gubi i sledi njihov poljubac.

Gledaoci koji su odgledali klip na Jutjubu započeli su debatu oko toga da li je devojka na snimku zaista njegova polusestra ili prijateljica koju je zamolio da glumi. Neki tvrde da postoje dokazi da su Kris i Kejtlin u rodu, dok su neki uvereni da je u pitanju bizarna šala.

Kris je zvanično potvrdio informaciju da je u rodu sa devojkom sa snimka, čime je stavio tačku na sumnje pratilaca i zgroženih gledalaca.

„Ona je moja polusestra. To je činjenica koju je nemoguće promeniti“, rekao je Monro za stranicu Fabulous Digital, a prenosi Miror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bratpoljubacsestra
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    A kresačinu nisu snimili ?