U trendu

3 najkreativnija horoskopska znaka

Ovo su tri najkreativnija horoskopska znaka

Ribe
Kao neko ko je ozglolašen po tome što je stalno izgubljen u sopstvenoj mašti i mislima, za očekivati je da su pripadnici ovog znaka kreativni.

Kod njih je sve u znaku improvizacije, bilo da je u pitanju izmišljanje priče pred spavanje, traženje izgovora za spašavanje prijatelja iz loše situacije ili bilo kakav drugi izazov. A i veoma su opasni kada je u pitanju smišljanje plesnih poteza na licu mesta, jer će lako očarati sve svojom inovativnošću.

Vodolija
Njihova kreativnost se pre svega izražava kroz hrabre modne izbore koji uvek privlače pažnju, ali isto tako uvek i uspevaju. Bilo da je u pitanju promena frizure ili kombinovanje prave boje laka uz ostatak autfita, to nikad neće izgledati dosadno.

Ako vam treba pomoć oko kupovine poklona za nekoga ili želite da mu poklonite nešto ručno pravljeno, pomoć jedne vodolije biće neprocenjiva. Ljudi rođeni u ovom znaku imaju skoro pa bezgraničnu maštu koja uvek radi.

Strelac
Kod strelčeva, sve je u promeni rutine i osvežavanju. Vole avanture i istraživanje i njihova kreativnost hrani se željom za novim aktivnostima.

Oni će tražiti manje poznata mesta da ih posete umesto turističkih jezgara, dodati neki novi element u svaki sastanak sa voljenom osobom i promeniti dobro poznati recept tako da deluje kao potpuno novi. Njihova pomoć je neprocenjiva tokom planiranja žurke i izmišljanja igrica koje će zabaviti sve goste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar