U trendu

Astrološki par

To su osobe rođene parnog dana, parnog meseca i parne godine, npr. 8. 4. 1982.

Ako ste astrološki par, i vaše mogućnosti su više okrenute ka tamnim planetama i zemaljskim stvarima. Ipak, vi ste u suštini veoma senzibilna osoba. Bez sumnje, i vi imate sklonosti ka umetnosti, što ne znači da ćete i sami stvarati umetnička dela.

Budući da ste veliki praktičar, divićete se umetničkim ostvarenjima sa strane, ali ćete se teže upuštati u avanturu umetničkog stvaranja.

Astrološki par je rođeni graditelj, stvaralac zemaljskih lepota, primenjeni umetnik i neimar praktičar.

Vi ste, moglo bi se reći, dijametralna suprotnost astrološkom neparu. Smireni ste, ne gradite kule među oblacima, ne težite dalekim i nedostižnim ciljevima, već ste u svakom trenutku ovde i sada.

Dobar ste organizator, vrstan diplomata. Vezani ste za dom i porodicu. Odmereni ste u svemu, pa i u ljubavi. Naravno, ne mislimo da ste vi od onih koji nipodaštavaju ljubav – naprotiv! Vaša ljubav je samo racionalnija i konkretnija od ljubavi astrološkog nepara. Vi se, rečju, svuda lepo snalazite, i ne posrćete pod bremenom emocija.

Numerolozi smatraju da je najsavršeniji brak između astrološkog para i astrološkog nepara, jer je to klasična harmonija dveju suprotnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar