U trendu

Bitna astrološka promena učiniće ova 3 znaka nepobedivim u narednim danima!

Ono što je možda počelo samo kao zanimljiva misao, sada iza sebe ima moć Meseca nasuprot Marsu. Tri horoskopska znaka će iskoristiti tu mega moć i napraviti nešto veliko od nje.

Sezona Ovna je počela, a sa njom dolazi i neustrašivost!

Znaci kojih se ovo tiče su: Lav, Vaga i Strelac.

Lav

Iako ste dali do znanja da ste hrabri i nepokolebljivi neki ljudi oko vas sumnjaju u to. Današnji dan donosi vam suprotan tranzit Meseca od Marsa. Ovo će aktivirati vaš neustrašiv stav. Iskoristićete kosmiču snagu koja vam je data i suočićete se sa svetom.

Vaga

Sa početkom proleća i Vage kreću da se bude u kreativnom smislu. Ovo je doba godine u kojem se osećate kao da zaista možete napredovati. Volite lepo vreme i sve vam to deluje inspirativno. Tokom Meseca nasuprot Marsu 22. marta, dobićete nalet smelosti i poželećete da uradite nešto sa nekim što bi moglo da bude uzbudljivo, piše sajt YourTango.

Strelac

Iako vas je bezobrazluk u prošlosti dovodio u mnogo nevolja, radije želite da nastavite tako nego da ceo život provedete plašeći se od svega. Dobar deo je što tokom Meseca nasuprot Marsu nećete koristiti tu svoju hrabrost da upadnete u nevolje, već više na liniji pomaganja nekom drugom. Takođe ćete sklopiti kompromise koji nisu uobičajeni za vas

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar