U trendu

Horoskop i nakit? Zašto da ne – evo šta svaki znak treba da nosi za maksimalnu energiju i stil!

Astrolozi i horoskop su otkrili koje drago kamenje i kristali najviše odgovaraju svakom horoskopskom znaku, a mi vam donosimo tajne kako da pojačate svoju energiju i stil odgovarajućim nakitom.

Ovan

Ovnovi kao znak horoskopa bi trebalo da se okrenu granatu, crvenom turmalinu i bikovom oku. Ovi dragulji pojačavaju odlučnost, aktivnost i liderske veštine.

Bik i Vaga

Bikovi i Vage će najviše koristi imati od kristala, dimljenog kvarca i smaragda. Ovaj nakit ističe njihove estetske talente i dizajnerske sposobnosti. Posebno se preporučuju ogrlice i dodaci za struk.

Blizanci i Device

Opal, hrizopraz i sivi ahat poboljšavaju komunikacione veštine i intelektualnu radoznalost kod Blizanaca i Devica. Nakit sa slovima ili inicijalima dodatno pojačava njihovu energiju.

Rak

Rakovima se preporučuju biseri, akvamarin i selenit za održavanje unutrašnje snage i ravnoteže. Nakit sa cvetnim motivima ili u bojama cveta je savršen izbor.

Lav
Lavovima su potrebni veliki zlatni nakit i bižuterija. Rubin, mačje oko i topaz povećavaju samopouzdanje i vidljivost. Simboli sunca i lava dodatno jačaju njihov karakter.

Škorpija

Vatreni opal i sokolovo oko su idealni za Škorpije. Muškarcima se preporučuju kožne narukvice sa metalnim elementima, dok žene treba da biraju zlatno prstenje.

Strelac

Strelčevi bi trebalo da prate modne trendove i stil i koriste nakit sa brendiranim elementima. Plavi turmalin i ametist su najbolji izbor među draguljima.

Jarac

Dijamanti, smaragdi i briljantni kvarc su najbolji prijatelji Jaraca. Satovi i dugmad za manžetne naglašavaju njihovu tačnost i odgovornost, a vintidž nakit im donosi dodatnu radost.

Vodolija

Vodolije treba da nose nakit sa slikama meseca, planeta i zvezda. Moderna plastična galanterija naglašava njihovu kreativnost, dok smaragd i briljantni kvarc donose sofisticiranost.

Ribe

Ribe kao znak horoskopa preferiraju srebrni nakit sa plavim kvarcom, plavim safirom ili akvamarinom. Morski motivi, poput školjki i talasa, dodatno pojačavaju njihov šarm.

Pravilno odabran nakit ne samo da upotpunjuje vaš stil i energiju, već  naglašava i kroz horoskop sve kvalitete vašeg znaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.