U trendu

Horoskop poručuje: Ova 2 predstojeća magična datuma u junu menjaju život!

Zračenje letnjeg Sunca donosi sa sobom posebnu čaroliju, a jun 2024. kako nam govori horoskop donosi dva datuma koja obećavaju ostvarenje svih želja. Saznajte kako iskoristiti ovu priliku koja menja život!

9. jun 2024.

Mars, planeta akcije, ulazi u horoskopski znak Bika, pod vlašću Venere, planete ljubavi. Mars i Venera su ključni u sferi odnosa. Ovo je dan kada bi trebalo da se prepustite aktivnostima koje volite, jer postoji šansa da upoznate nekoga posebnog. Ako već imate nekoga na umu, ovo je idealno vreme za romantični susret.

Takođe, 9. juna imaćemo egzaktan aspekt između Meseca u Raku i Saturna u Ribama, što može doneti važne porodične razgovore i odluke o nekretninama.

20. jun 2024.

Pun Mesec u Jarcu stvara moćnu energetsku kombinaciju. Iako Mesec ne voli biti u Jarcu, ovo je vreme kada naša želja ima snažan uticaj, posebno u oblasti karijere. Ovo je idealno vreme da ozbiljno pristupite svojim profesionalnim ciljevima.

Takođe, 20. juna je letnji solsticij, jedan od najvažnijih dana u godini. Ovo je vreme kada, kako horoskop govori, se sile dobra aktiviraju u punom sjaju. Pripremite se za ovaj dan i život tako što ćete tri dana unapred obaviti ritual čišćenja i otpuštanja. Očistite svoj prostor, oslobodite se negativnosti, i napunite se pozitivnom energijom prirode.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.