U trendu

Indijski astrolozi predviđaju pakao za ova 3 znaka u prvoj polovini 2024. godine

Vedska astrologija ili Đotiš, kolokvijalno poznata i kao ‘indijski horoskop’, je drevni sistem astrologije koji vodi poreklo iz njihove kulture i filozofije. Ovaj horoskop svoje korene vuče iz starih svetih hinduističkih tekstova.

U skladu s indijskim horoskopom, određeni horoskopski znaci mogu se suočiti s izazovima u predstojećem periodu. Ovi astrološki signali su opšti, i pojedinci bi trebali uzeti u obzir kompleksnost svojih natalnih karti kako bi dobili precizniji uvid u svoje lične izazove i prilike u budućnosti. Važno je zapamtiti da astrologija pruža smernice, ali ne određuje potpunu sudbinu pojedinca, prenosi luftika.rs.

Mesa Rasi (Ovan)

Ovnovi bi mogli naići na izazove u međuljudskim odnosima tokom predstojećeg perioda. Preporučuje se pažljivo upravljanje komunikacijom kako bi se izbegli nesporazumi.

Vriša Rasi (Bik)

Bikovi bi mogli iskusiti turbulencije u finansijskim sferama. Praćenje troškova i pažljivo planiranje budžeta moglo bi biti ključno za prevazilaženje ovih izazova.

Dhanu Rasi (Strelac)

Strelčevi bi se mogli suočiti s emotivnim izazovima, posebno u partnerskim odnosima. Važno je posvetiti pažnju razumevanju i komunikaciji sa voljenima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar