U trendu

Jeste li vi ta srećnica? Astrolozi kažu da je ovo najbolji horoskopski znak

Možda nije sasvim fer reći da jedan znak horoskop pobeđuje sve ostale, ali jedan se ipak smatra najboljim horoskopskim znakom.

Postoje tri razloga zašto je tako.

Ribe su vrlo svestrane

Kao promenjiv vodeni znak, karakter riba dubok je i očaravajući poput okeana. To se najviše odnosi na njihovu emocionalnu dubinu i sposobnost da ostave mesta za druge, kao i na njihovu otpornost, piše Zadovoljna.hr.

Ribe su svestrane i prilagodljive, spremne da se transformišu i suoče s bilo kojom situacijom u kojoj se nalaze. Iako neki njihovu ljubaznost vide kao slabost ili njihovu sposobnost da se stope s drugima kao nedostatak samosvesti, Ribe su zapravo na kraju svesne toga da identitet nadilazi ono što se događa ovde na Zemlji, više od bilo kojeg drugog znaka.

Ribe su matični znak Jupitera, planete nade i olakšanja

Iako neki moderni astrolozi kažu da Ribama vlada nejasni Neptun, znak Ribe savršeno je usklađen s ekspanzivnim Jupiterom. Poznat je kao veliki dobrotvor, pa je vladavina Jupitera razlog zbog kojeg ribe mogu zauzimati toliko prostora. Njihova prisutnost prizemljuje i donosi olakšanje i njihovim prijateljima, ali i neznancima koji se nađu u njihovoj blizini.

Ribe su egzaltacija Venere, planete ljubavi i povezanosti

Svaka planeta ima znak u kojem ima posebnu važnost, a za planetu ljubavi Veneru to su Ribe. To objašnjava zašto su ribe znak univerzalne ljubavi, prihvatanja i beznadežnih romantičara, kao i to zašto svi, ili barem većina, vole Ribe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.