U trendu

Kako se međusobno slažu zemljani znaci?

Evo kako se međusobno slažu isti zemljani horoskopski znaci.

Par Bikova: hrana, piće i uživanje čine vas pravim senzualnim parom. Nežni dodir u kombinaciji s blagim pogledom dovešće vas pravo do spavaće sobe (gde možete ponekad da ostanete danima). Rutina, međutim, može da bude vaša loša strana. Suviše rutine dovešće vas do stagnacije u vezi. Oboje ste veoma nežni, lojalni i naročito tvrdoglavi, što može da vas veže za dugo vreme, ali vaša jača strana nije to da se lako adaptirate. Moraćete da s vremena na vreme unosite novine u svoju vezu kako bi ona bila dugovečna. I jedan savet o novcu: svako od vas treba da bude nadležan za različite aspekte kućnih finansija, ili ćete imati problema. Želite da imate kontrolu u svojim rukama, ali novac je vaša Ahilova peta. Nastojte da održavate svežinu u svojoj vezi, napravite kompromise kad je reč o postupanju s novcem i probajte da ponekad izađete iz spavaće sobe.

Par Devica: pošto ste zemljani znak, svakako ste senzualni i možete imati zadovoljavajući ljubavni život, pod uslovom da ne preterujete u analiziranju svega. Merkur je vaša vladajuća planeta, što međusobnu komunikaciju čini lakšom, ali može da onemogući vaše instinkte. Jedan savet: niko nije savršen! Ali, pokušajte da to kažete paru ovakvih perfekcionista! Vaš najveći izazov kao para jeste prihvatanje nesavršenosti. Ne samo da ste strogi prema sebi već i prema svom partneru. Kritikovanje može negativno da utiče na vašu vezu, pa čak i da je naruši. Ono što vi imate jeste osećaj za potrebe onog drugog i želju za podržavanjem partnerovih snova i ciljeva. Ako pomažete jedno drugo i prihvatite partnerove dobre i loše strane, možete da ostvarite vezu koja će zauvek trajati.

Par Jarčeva: vi ste ambiciozan par. Vaša snaga je u podržavanju vaših ciljeva na putu ka vrhu. Osećanje sigurnosti i obaveze su veoma važni za vas, i zato je za vas realna mogućnost da ostanete zajedno na duge staze. Što se tiče ljubavnih igara, kao i drugi zemljani znaci, veoma ste strpljivi. Međutim, posle nekog vremena može vam biti dosadno. Kao i kod svih drugih zemljanih znakova, vaša loša strana je stagnacija, zato održavajte stvari svežim usvajajući nove ideje i aktivnosti. Drugi vaš izazov je želja za kontrolom. Pošto je vaš vladar planeta Saturn, možda će vam biti teško da se oslobodite i zabavljate jedno s drugim. Život nije samo dostizanje nekog cilja. Dovoljno je da uživate u društvu jedno drugog bez potrebe da nešto postignete. Ako budete predani jedno drugom i odvojite neko vreme za igru, vaša veza može biti dugovečna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.