U trendu

Mistični horoskop starih Slovena predviđa buran mart za ova 4 znaka

Stari Sloveni nekada su živeli u skladu sa prirodom. Poštovali su drveće, cveće i životinje i verovali da njihovim životima upravljaju sudbina i bogovi. Pre nego što su preuzeli hrišćanstvo, staroslovenska mitologija bila je bogata raznim božanstvima, a pojedini obredi zadržali su se i danas kroz verovanja i običaje Srba.

Nekad davno Stari Sloveni su praktikovali i proricanje budućnosti, verujući u mističnu snagu sudbine koja je svima predodređena. Staroslovenski horoskop gotovo da je potpuno nestao, tek poneki trag i sećanje se može naći i danas. Evo koji znakovi treba da obrate pažnju na dešavanja u mesecu pred nama.

Rak: Intuicija kao ključ uspeha

Za pripadnike znaka Raka, mart mesec će biti obeležen snažnom intuicijom. Stari Sloveni su verovali da pripadnici ovog znaka imaju izuzetne sposobnost da prepoznaju prave prilike i da donesu ispravne odluke. Ovo je vreme kada će vaša osećanja biti posebno naglašena, te je važno da se oslonite na unutrašnji glas prilikom donošenja važnih odluka, prenosi Srećna republika.

Lav: Vreme je za lični razvoj

Za Lavove, mart mesec će biti period za samopromociju i lični razvoj. Stari Sloveni su verovali da su Lavovi posebno harizmatični i da će imati mogućnost da ostvare značajan napredak u svojoj karijeri. Ovo je vreme kada treba da pokažete svoje talente i da se fokusirate na ostvarenje svojih ciljeva.

Strelac: Nova saznanja

Za Strelčeve, mart mesec će biti obeležen avanturističkim duhom i željom za sticanjem novih saznanja. Pripadnici ovog znaka osetiće snažnu potrebu za istraživanjem i biće otvoreni za nove ideje i iskustva. Ovo je vreme kada treba da se prepustite svojoj radoznalosti i da istražujete nove mogućnosti kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu.

Ribe: Intenzivne emocije

Za pripadnike znaka Riba, mart mesec će doneti intenzivne emocije i naglašenu duhovnu dubinu. Ribe su duboko intuitivne i imaće priliku da prodru u suštinu bilo kog problema. Ovo je vreme kada treba da se posvetite svom unutrašnjem biću i da istražujete svoju duhovnu stranu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.