U trendu

Morski horoskop

Zabava

Ko će veče završiti igranjem na stolu? Jarac – on je kod kuće najtiši, a na putovanjima najslobodniji. Ko će celo veče provesti na mladalačkoj rejv žurici? Vaga – sve misleći da niko neće primetiti razliku od 10-15 godina. Ko će se najviše zbližiti s meštanima u lokalnoj birtiji? Škorpija – jer zna da će tako obezbediti poene kod lokalaca i bezbednost (ako bude potrebna). Ko će pijući s društvom sve oterati pod sto? Devica – ali samo ako neko drugi plaća ceh ili je piće po sniženim cenama.

Organizacija

Ko će organizovati utakmicu u odbojci na pesku? Lav – jer je svestan da je to idealna prilika da pokaže svoj divan preplanuli ten. Ko će više voleti da ide u šoping nego na plažu? Vaga – jer ne može da se odupre zovu kupovine ni kod kuće, a kamoli na putovanju. Ko će najviše insistirati na obilasku lokalnih muzeja, crkava i istorijskih spomenika? Jarac – samo pripadnici ovog znaka radije odlaze na odmor da uposle svoj mozak nego da se odmaraju. Ko će da izbegne sve što je gore pomenuto? Bik – jer ne voli brze i iznenadne akcije koje ga opterećuju.

Partnerski odnosi

Ko će zažaliti što je pošao na odmor čim kroči na plažu? Rak – jer se oseća neprijatno na „tuđem terenu“, čak i ako je sa sobom poneo svoje omiljene „igračke“. Ko će biti ljut što je morao na odmor s vama, a ne sa svojim drugarima? Ovan – jer ne može da izdrži nijedan dan bez svog društva. Ko će se neprekidno osvrtati za mladim i lepim seksi devojkama? Strelac – ali bez ideje da tamne naočare neće sakriti u kom pravcu gleda. Ko će se dosađivati na letovanju? Blizanci – jer ne ume da se pretvara da mu nešto nije po volji. Ko će bez roptanja nositi vaš prtljag na aerodromu i do najvišeg sprata u hotelu? To neće pasti na pamet čak ni požrtvovanom Raku.

Seks

Ko će želeti seks ujutru, u podne i uveče? Škorpija – ako nije na odmoru s Devicom, jer će tada poželeti i kratke predahe pod tušem. Ko će poželeti da vodi ljubav na neobičnim mestima? Ribe – verovatno zato što letuju na pogrešnom mestu, što su s vama i ne znaju šta bi drugo radili u toj nedođiji. Ko će poželeti seks s nekim drugim? Device – zašto platiti bogatstvo da bi vodili ljubav s vama na Karibima, kada to mogu za džabe kod kuće? Ko neće uopšte poželeti seks? Bik – on svoj halapljivi apetit na odmoru čuva za dobar obrok s morskim plodovima i piće. Ko će biti preosetljiv i imati stalnu glavobolju? Lav – vidi pod zdravlje.

Zdravlje

Ko će najpre i najviše da izgori na suncu? Lav – sunčaće se nag da impresionira okolinu, ali to ima svoju cenu. Ko ima najveće izglede da slomi ruku ili nogu na odmoru? Strelac – jer mora da sklače s najviše stene u vodu, da roni, jedri na dasci… To je u prirodi njegovog znaka. Ko može najpre da nastrada od uboda pčele, ujeda psa ili meduze? Ribe – obično zaboravljaju da pročitaju natpis „pas ujeda“. Ko će prvi da pomisli da se zarazio nekom čudnom bolešću? Devica – jer odbija da shvati da se od ujeda komarca ne možeš zaraziti hipohondrijom. Ko će najviše da se pati zbog trovanja hranom? Rak – jer je halapljiv i ne bira šta jede.

Porodica

Ko će se najviše uznemiriti kada deca krenu da utrčavaju u vodu? Ovan – jer se plaši da će ta iznenadna sloboda ugroziti njegov roditeljski autoritet. Ko će ostaviti decu da se sasvim sama zabavljaju na plaži? Vodolija – deca znaju i na engleskom da kažu: „U pomoć, davim se“, pa čemu dalja frka? Ko će se ponašati kao da je i sam veliko dete? Blizanci – jer ne primećuju da se deca mršte i negoduju što im se jedan matorac meša u posao s koficom i lopaticom. Ko će želeti da je supruga uvek s njim i decom? Rak – jer je to jedini znak koji više ceni kecelju od tange. Ko će najpre dobiti nervni slom? Ribe – zato što su previše delikatni da bi se snašli u haosu koji izaziva odlazak na letovanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.