Najbolje supruge rađaju se u ova 3 znaka horoskopa: Strastveno vole, a na isti način čuvaju svoje ognjište

Prema tome pod kojim sazvežđem su rođene, astrolozi smatraju da postoje one dame koje su rođene za savršene bračne partnerke.

One svoje muževe bacaju na kolena, posvećene su i odane partnerke, utiču na njih tako što ih ohrabruju i osnažuju, a uz to su i požrtvovane majke.

Žena Rak

Dame rođene u znaku Raka jako su vezane za svoje partnere. Njihova ljubav je bezuslovna i učiniće sve za čoveka koga vole. Međutim, sklone su drami, čak i zbog trivijalnih stvari, ali to je stvarno mala mana u poređenju sa vrlinama koje je krase. Žena Rak će se posvetiti domu i od njega stvoriti raj za vas i vašu porodicu.

Osim toga, fantastične su u kuhinji, što znači da ćete uživati u mnogobrojnim ukusnim jelima. Posvećene su majke, pune ljubavi, koje uvek decu stavljaju na prvo mesto. Ono što beskompromisno traže od svojih muževa jeste ljubav i iskrenost.

Žena Ovan

Astrolozi kažu da su žene Ovnovi dame koje svoje muškarce bacaju na kolena. One su izuzetno jake i nepopustljive, i učiniće šta god je potrebno da bi postigle svoje ciljeve. Ako mislite da ste dovoljno jaki da provedete svoj život sa ovom snažnom i hrabrom ženom, slobodno, ali morate da se pobrinete da plamen između vas uvek gori.

Žena Ovan će očekivati vašu pomoć i podršku u svemu što radi. Zbog toga, uživaćete u visokom društvenom statusu, jer će svako zbog nje početi da vas tretira s poštovanjem.

Žene Ovnovi imaju pozitivan uticaj na svoje muževe, jer ih ohrabruju i osnažuju, podsećaju na njihove odgovornosti i stvari koje su vredne njihove pažnje.

Stoje čvrsto na zemlji i imaju realna očekivanja od ljudi oko njih. Sa druge strane, te žene je jako teško privući, a ako to uspete, budite svesni da ona ima vrlo visoko mišljenje o vama i da će učiniti sve što je potrebno kako biste uvek bili najbolja verzija sebe. Majke Ovnovi su stroge i nepristrasne, i u prošlosti su odgajale velike pobednike i vođe. Ono što očekuje od partnera je snažan karakter i odlučnost.

Žena Lav

Žene Lavice su snažne i oštre. Drugim rečima, one su rođene ratnice. Imaju neverovatnu snagu i sposobnost, pa im treba neko ko je jak kao i one. Nikada ne padaju na “obične” muškarce. Lavica se previše ne trudi da bi zavela muškarca koji joj se sviđa, njega će potpuno osvojiti njen šarm i snaga. One su posvećene i odane partnerke, i za svoje muževe će uraditi sve što treba kako bi bili srećni.

Njihova ljubav je vrlo intenzivna. Zapravo, nikada nećete sresti drugu ženu koja će vas više voleti nego Lavica. Ona je slika i prilika nesebične i požrtvovane ljubavi. Kad je u pitanju borba, ona se bori istim intenzitetom i za svog muža i za decu. Uvek je spremna da učini sve što je potrebno kako bi zaštitila svoje voljene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.