U trendu

Najbolji partneri se rađaju u ova 3 znaka horoskopa: Oni će biti vaša sigurna luka i voleće vas do smrti

Oni vas nikada neće izneveriti…

Ako ste i vi u potrazi za ozbiljnim partnerom na koga možete da se oslonite i kojem možete da verujete, obratite pažnju na neki od sledeća četiri horoskopska znaka, piše Elit Dejli.

Bik

Niko ne ceni svog partnera kao tvrdoglavi Bik. Ovaj zemljani znak ima reputaciju da je lenj, ali kada se Bik nečega prihvati, ništa ga ne može odvući od njegovih obaveza.

Pripadnici ovog znaka nisu samo tvrdoglavi, nego su i do kosti lojalni. Možda neće odoleti novom paru cipela, ali kada je veza u pitanju, biće vam posvećeni do smrti, piše Super žena.

Oni više vole udobnost i sigurnost nego uzbuđenja, što još više govori u prilog koliko su pouzdani kao partneri.

Devica

I Device su poznate po tome što su razumne i stabilne i potpuno izgrađene ličnosti. Po njima možete navijati sat jer su im tačnost i preciznost potrebni kako bi napredovale.

Dok drugi znakovi rutine smatraju dosadnima i ograničavajućim, Device najbolje funkcionišu kada znaju šta mogu da očekuju.

One nisu dobre samo za izradu rasporeda i izvođenje planova, nego su i jedan od najpouzdanijih partnera u vezi.

Vaga

Iako nisu stabilan zemljani znak, nego vazdušni, kada je u pitanju pouzdanost, oni rođeni u znaku Vage retko kad razočaraju.

Za pripadnike ovog znaka ništa nije važnije od održavanja ravnoteže i stabilnosti, a to se odnosi i na njihove ljubavne veze.

Dobroćudne Vage nisu srećne ako svi oko njih nisu srećni i neće oklevati ako ikako mogu da doprinesu da se ljudi osećaju bolje.

Uvek se možete pouzdati u Vagu ako vam je potrebno da vas neko sasluša ili ako vam treba rame za plakanje jer one vole da budu od pomoći ljudima.

Jarac

Jarac odgovornost podiže na poseban nivo. Iako pripadnike ovog znaka prati reputacija da su odgovorni do te mere da postaju kruti, ne može da se porekne da su Jarčevi dostojni poverenja i odani do srži.

Da li će vas Jarac ostaviti na cedilu čak i ako radi nešto drugo? Definitivno neće.

Ako vam se pokvari auto pri polasku na put, doći će da vam pomogne i poželeće vam dobar provod i obavezno naglasiti da se javite kada stignete na destinaciju.

Jarčevi su partneri koji vas nikad neće izneveriti što je mnogo važnije od toga što veći deo vremena nisu raspoloženi za provod i akciju.

Foto: unsplash.com/dainisgraveris

#horoskop #partneri #astro

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar