U trendu

Odrasli, a još uvek se ponašaju kao da su u srednjoj školi: Ovo su 4 najnezrelija horoskopska znaka

Postoji toliko mnogo načina da se pokaže nezrelost, poput neodgovornosti ili egocentričnosti. Najnezreliji horoskopski znaci pokazuju ovaj deo sebe na različite načine.

Evo četiri najnezrelija znaka, prema astrologu Emili Njuman:

Ovan

Ovan se smatra bebom zodijaka, jer je prvi znak. Pod vladavinom Marsa, Ovnovi su veoma strastveni, orijentisani na akciju i učiniće sve što je potrebno da se stvari dese onako kako oni žele. Međutim, oni su prilično sebični i imaju tendenciju da svoje potrebe stave ispred drugih.

„Oni su odlučni, ali to je definisano onim što žele, a ne onim što situacija zahteva“, kaže Njumanova. „Njihovi postupci i napadi besa izazivaju veliku frku. Tvrdoglavi su i mogu se ponašati kao bebe ako se ne slažu sa vašom odlukom.“

Oni su takođe veoma takmičarski raspoloženi i mogu biti veliki gubitnici kad stvari ne idu kako treba. Na sreću, Ovnovi imaju tendenciju da se brzo oporave.

Blizanci

Kao znak koji predstavlja blizance, Blizanci u horoskopu imaju dve ličnosti koje se menjaju u zavisnosti od situacije ili ljudi oko kojih su. Prema Njumanovoj, „otvoreni i fleksibilni umovi Blizanaca mogu da vide svaki scenario iz različitih uglova“, što ih čini veoma promišljenim i intelektualnim.

U isto vreme, Blizanci su veoma zabavni. Oni više vole da stvari budu lagane i razigrane, bilo da su to razgovori koje vode ili veze u kojima su. Zbog toga im je lako da deluju nezrelo, posebno ozbiljnijim horoskopskim znacima.

Rak

Rakovi mogu izgledati kao da imaju sve zajedno sa svojim lepim domovima i ljubavlju da brinu o drugima, međutim, oni su veoma dobri u pretvaranju. Prema Njumanovoj, oni su „izuzetno” osetljivi znaci i imaju tendenciju da deluju na osnovu svojih emocija.

Ako ne plaču otvoreno zbog toga što su pogrešili, verovatno se zaključavaju u svojoj sobi dajući vam tretman tišinom. Njihov pasivno-agresivni način suočavanja sa problemima može biti veoma frustrirajući za znakove koji imaju sposobnost da stvari vide objektivnije.

Lav

Lav je još jedan znak koji voli zabavu i ne voli da shvata stvari previše ozbiljno. Vole da im je sva pažnja posvećena i uživaju u tome da se drugi brinu o njima ili da ih „čuvaju“.

„Lav se ne pretvara da je zreo“, kaže Njumanova. Na tipičan način vatrenih znakova, oni deluju bez razmišljanja, što ih može dovesti u nevolje. Oni vole dramu i sami imaju tendenciju da budu pomalo melodramatični.

Svet je njihova pozornica, a oni su zvezda predstave. Lavovi su veoma ljubazni, velikodušni i odani, međutim, ponekad mogu biti malo previše za podneti za svoje prijatelje i porodicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.