U trendu

Oni su najgori muževi: Ako vas jedan od ovih znakova zaprosi, ne pristajte ni u ludilu

Prema Zodijaku, vodeni znakovi se smatraju pasivnim bračnim partnerima, vatreni su ljubomorni i posesivni, a vazdušni su liberalni. Zemljani su veoma kritični, a njihova otvorenost se navodi kao dobar kvalitet.

A ova tri znaka su ocenjena kao apsolutno najgori muževi.

Devica

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device počinju da pokazuju svoje slabosti vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se „obezbedile“. Vole da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik

Bikovi su veliki karijeristi i umeju da stave posao ispred braka i dece. Oni su odgovorni, a zbog posla su u mogućnosti da ostanu do kasno u kancelariji, umesto da provedu prijatno veče sa suprugom. Istovremeno su pravi hedonisti, poznati su po svojoj galantnosti, koja osvaja partnera. Mogu da je obasipaju skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće dati ono najvrednije – vreme za najvažniju ženu u njegovom životu.

Ribe

Ribe se često katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka poznati su po svom beskrajnom razumevanju i osetljivosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe za život. Nažalost, često naiđu na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. Pošto su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu, što ih čini neverovatno nesigurnim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar