U trendu

Ova 2 znaka biće miljenici sreće tokom februara

Pavel Globa, čuveni ruski i sovjetski astrolog predvideo je da će u februaru dva znaka Zodijaka doći do vrtoglavog uspeha. Hajde da vidimo ko će to biti miljenik zvezda u nedeljama pred nama.

Pa, kome se to smeši povoljan mesečni horoskop za februar i kome su zvezde posebno naklonjene? Globa tvrdi da će narednog meseca Rakovi i Ribe uživati više od svih drugih.

Rak

Rakovi će u februaru imati najviše sreće na polju karijere. Stvari će ići uzlaznom putanjom, nadređeni će primetiti vaša dostignuća i može doći i do velikog unapređenja. Takođe, očekujte novčanu stimulaciju ili povišicu.

Čeka vas i puno dobrih događaja na ličnom planu, pre svega se to odnosi na mogučnost da ispravite neke stare greške i počnete iznova. Ono što može da zaseni mesec pred vama jesu česti sukobi – zvezde vam poručuju da budete tolerantniji.

Ribe

Ribe očekuje luda sreća kada je reč o finansijama. Novac će se bukvalno neprestano slivati u vaš džep tokom februara, ali oprez – nemojte uludo bacati pare! Zvezde vam poručuju da bi nepromišljeno trošenje novca moglo da „uplaši“ finansijske tokove. Budite pametni i povoljan finansijski period trajaće još duže! Takođe, u februaru vas očekuju zanimljiva poznanstva, a moguće je da će nova osoba u potpunosti promeniti život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar