U trendu

Ova 4 horoskopska znaka će plivati u novcu i uspehu ove godine! Da li ste među srećnicima?

Raznih mogućnosti i izazova u životu nikada dosta! Četiri horoskopska znaka ove godine možda će doživeti pravi procvat u oblasti finansija.

Evo ko su srećnici koji će možda plivati u novcu bez prestanka:

Bikovi će osetiti da im celokupna godina donosi blagostanje i obilje, posebno oni koji se bave informatikom i društvenim mrežama. Najdeblji novčanici mogli bi im biti u junu, a period obilja može početi već krajem maja.

Škorpije su već poznate kao vladari finansijskog sveta. Veća količina novca mogla bi da ih obraduje u junu, dok bi prava financijska ekspanzija mogla doći u decembru uz nove poslovne prilike koje znaju pametno investirati.

Ovnovi će doživeti svoje najbogatije razdoblje krajem maja, mada će se uticaj već osjetiti u aprilu. Poštovanje koje dobiju tokom letnjih meseci moglo bi se odraziti i na njihov džep.

Vodolije su pravi srećnici ove godine. Sreća ih prati od januara, a širom otvoren put za sve njihove projekte obećava nastavak prosperiteta tokom cele godine. Septembar, kao i jun, mogli bi biti najbolji meseci za njih, otvarajući mogućnost za veliku preraspodelu novca u naredne dve godine uz veću odgovornost, ali i veći prihod.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.