U trendu

Ova 4 horoskopska znaka su uvek elegantni i imaju odličan stil, mnogima zastaje dah kad ih vide

Astrologija nudi uvid u različite aspekte naše ličnosti, uključujući i ono što nas privlači u modnom smislu.

Neki horoskopski znakovi ističu se svojom prirodnom elegancijom i izraženim smislom za stil. Ovi znakovi izgledaju besprekorno u gotovo svakoj situaciji, jer kombinuju odeću i modne dodatke na način koji ostavlja trajan dojam na ljude koji ih okružuju.

U ovim horoskopskim znakovima rađaju se ljudi s odličnim modnim stilom.

Vaga
Vage gaje ljubav prema lepoti i harmoniji, što se odražava i u njihovom modnom izražaju. Imaju prirodni smisao za estetiku i sklone su da biraju odeću koja je elegantna, ali i udobna. Vage vole uravnotežene kombinacije boja i fine tkanine, te često izgledaju kao da su se upravo spustile s naslovne strane časopisa.

Lav
Lavovi vole biti u centru pažnje, što se odražava i u njihovom stilu. Skloni su odvažnim i dramatičnim odevnim kombinacijama koje privlače poglede. Lavovi biraju odeću koja ističe njihovu ličnost pa se često odlučuju za luksuzne tkanine, jake boje i upečatljive modne dodatke.

Jarac
Jarčevi su poznati po svojoj sofisticiranosti i klasičnom stilu. Preferiraju kvalitetu nad kvantitetom, zbog čega biraju odeću koja je izdržljiva, svevremenska i profinjena. Njihov stil je često minimalistički, ali uvek elegantan, s naglaskom na kvalitetno krojene odevne komade.

Bik
Bikovi su poznati po svom senzualnom stilu. Vole udobnost i kvalitetu,  pa biraju odeću koja je i praktična i lepa. Bikovi često gravitiraju prema prirodnim materijalima, zemljanim tonovima i jednostavnim, ali elegantnim linijama, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar