U trendu

Ova su 2 najvernija znaka Zodijaka, njihova odanost je bez premca

U vezi s ljubavlju, postoje žene koje su apsolutno odane i ne razmišljaju o prevari, očekujući istu vernost od svog partnera

Za mnoge, preljuba predstavlja najgori scenario koji može uzdrmati vezu, a neretko dovodi do raskida ili razvoda. Razlozi za neverstvo su raznoliki, a jedno istraživanje čak ukazuje da žene često varaju partnere koji im ne pomažu u kućnim poslovima. Ipak, astrolozi tvrde da žene rođene u dva određena horoskopska znaka retko kad razmatraju preljubu kao opciju.

Bik

Žene rođene u znaku Bika karakterišu izuzetna moralnost i iskrenost, te se retko odlučuju na postupke koji bi iole narušili njihova lična pravila. Vernost je ključna vrednost u njihovim vezama, a preljubu smatraju neprihvatljivom. Zato, kada su zaljubljene, ne samo da ne prevaruju svog partnera, već i očekuju istu vernost zauzvrat.

Devica

Iako možda deluju rezervisano ili hladno, žene rođene u znaku Device su, kada su zaljubljene, preplavljene emocijama i posvećene u potpunosti svom partneru. Njihova ljubav i pažnja prema voljenom su toliko duboke da ne primećuju druge muškarce. Zbog intenzivne predanosti, preljuba im ne pada na pamet, a ljubav kojom obasipaju svoje partnere čini ih odanim i vernim u vezi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)