U trendu

Ovi znaci horoskopa su najgori muževi! Neverni i nepouzdani u svakom pogledu

Bolje sprečiti nego lečiti – pogotovu ako je u pitanju potencijalni partner za brak!

Iako je pojam „savršenosti“ različit za svakog od nas, reklo bi se da postoje horoskopski znakovi koji imaju manje šanse da budu dobri supružnici u odnosu na ostale.

Jednostavno rečeno, pojedini znakovi se ne snalaze najbolje u ulozi muževa.

Ovan

Ovo je jedan od tri vatrena znaka u zodijaku, čija prodorna energija ruši sve barijere. Međutim, kada je u pitanju klasičan bračni odnos, muškarcu Ovnu to nikada ne može da bude dovoljno. On u braku nastoji da traži više i sve mu brzo dosadi, jer su mu potrebni novi izazovi. Zbog toga muškarci Ovnovi koji se ožene, iako se možda ne odluče na razvod, često se desi da su neverni u braku.

Vodolija

Kako je ovo znak koji najmanje veruje u instituciju braka, bilo kakav pokušaj da živi formalan život u braku može da mu deluje kao oduzimanje sopstvene slobode. Vodolije se bore za slobodne odnose i u njima se najbolje osećaju. Zbog toga nikada ne mogu da garantuju za sebe da će biti pouzdani muževi, jer će umesto toga uvek biti mnogo bolji prijatelji. Vodolije se u mladosti retko vežu za jednu osobu. Već u poodmaklim godinama znaju da sačuvaju brak i budu odani saputnici. Previše su okrenuti sebi i prave lenštine kada je u pitanju pokretanje na rad i odnose.

Vaga

Muškarac Vaga je neko ko po pravilu traži dominantnijeg partnera od sebe, jer na taj način stvara balans zbog svoje neodlučnosti. Kada ima dominantnijeg partnera u braku, onda to postaje uravnoteženo, ali samo dok drugoj strani to odgovara. U krizama će uvek biti neodlučan bez dovoljno inicijative. Zbog toga se za muškarce Vage smatra da su slabi da bi bili glava porodice, piše Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.