U trendu

Ovim horoskopskim znakovima nemojte verovati, stalno lažu. Neki to rade dobronamerno

Svi mi, ponekad, posegnemo za nekom malom laži kako bismo zaštitili osećanja ili sakrili sopstvene nesigurnosti. Ipak, neki pojedinci savršeno su savladali umeće laganja.

Ovo su horoskopski znakovi koji najviše lažu.

Blizanci
Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj ličnosti, pa nije iznenađujuće da su prvaci u kategoriji „laži“. Njihova sposobnost brze promene raspoloženja i razmišljanja često dovodi do malih preuveličavanja i izmišljanja, kako bi ostali u centru pažnje.

Lav
Lavovi su poznati po svojoj potrebi za pažnjom i samopromocijom, što ih čini sklonim malim „prilagođavanjima“ istine kako bi se osećali još sjajnije. Njihova izjava „Nisam to napravio/la“ često završava s „ali mogao/la sam!“ Lavovi se često igraju s istinom kako bi se osećali još većim nego što jesu.

Ribe
Ribe su izuzetno saosećajne i često će posegnuti za malom laži kako bi izbegle povredu osećanja drugih. Njihove izjave, poput „Da, naravno, tvoj kolač je bio fantastičan“, obično nisu potpuno istinite, ali to čine iz dobrih namera.

Vaga
Vage su sklone izbegavanju konflikata i držanju neutralnog terena, što ih može naterati na male laži kako bi očuvale mir u svojim odnosima. Njihova čuvena izjava: „Meni je svejedno gde ćemo večerati“, može biti samo mali trik kako bi izbegle raspravu oko izbora restorana.

Škorpija
Škorpije su poznati po svojoj misterioznoj prirodi, ali istina je da su često skloni čuvanju tajni i sakrivanju svojih osećanja. Njihova sposobnost zadržavanja informacija može se interpretirati kao laž, jer često ne otkrivaju sve što znaju. Ali možda je to više tajanstvenost nego lažljivost, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar