U trendu

Posesivni su i skloni nepodnošljivoj ljubomorni: Ova 4 znaka su najgori ljubavni partneri

Astrologija nudi zanimljivo viđenje toga kako horoskopski znak može uticati na naše ponašanje u vezama. Bacimo pogled na neke znakove horoskopa koji su, prema zvezdama, često posesivni i skloni ljubomori.

Škorpija
Škorpija je znak dubokih emocija i strasti, ali i intenzivne posesivnosti. Zaljubljene Škorpije žele sve ili ništa, a njihova ljubomora može biti nepodnošljiva. Škorpije prate svaki partnerov korak, tražeći znakove nelojalnosti i manipulacije. Partneri Škorpija često se osećaju kao da su pod mikroskopom, gušeći se u njihovoj potrebi da kontrolišu sve aspekte veze.

Lav
Lav je rođen za dramu, a u ljubavnim vezama želi sav partnerov fokus. Lavovi partneri moraju biti njihovi najveći obožavatelji, a ako to nije slučaj, postaju neverovatno ljubomorni. Ego Lavova teško podnosi partnerove uspehe, a njihova posesivnost se manifestuje kroz želju da partner bude sav njihov svet.

Devica
Devica teži savršenstvu u svemu, pa i u ljubavi. Device analiziraju svaki partnerov nedostatak stvarajući sliku „idealnog“ partnera. Ljubomora kod Device javlja se iz straha da će ih partner razočarati ili napustiti jer nisu dovoljno dobre. Iako Device žele dobro svojim partnerima, njihove konstantne kritike i posesivna potreba da partner ispunjava njihove visoke standarde mogu izazvati velike napetosti u vezi.

Blizanci
Blizanci su društveni i duhoviti, ali iza te fasade često se skriva nesigurnost. U ljubavi se Blizanci plaše da će ih partner napustiti, što ih može učiniti posesivnim i ljubomornim. Blizanci partnera guše svojim promenjivim emocijama i potrebom za konstantnom komunikacijom i potvrdom. Partneri Blizanaca moraju biti spremni na emocionalne rolerkostere i neumorno uveravanje da ih Blizanci neće izgubiti, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.