U trendu

Sreća i uspeh od maja pa do kraja leta: Horoskop predviđa za ova 2 znaka period prosperiteta

U drugom delu proleća i tokom letnjih meseci, dva zodijačka znaka biće na dobitku, svaki na svoj način, prema proročanstvu Tamare Globe, poznate ruske astrološkinje, prenosi espreso.rs.

U maju, astrološki gledano, očekuje se raznovrsnost i značajni tranziti koji će uticati na svakoga, ali za ova dva znaka to će biti samo početak dugotrajnog perioda prosperiteta.

Prvo, Vage će biti u centru pažnje od početka maja do kraja leta. Ovaj period obećava izvanrednu sreću u svim aspektima života za pripadnike ovog znaka. Od karijere do odnosa, od finansija do obrazovanja, Vage mogu da se nadaju da će sve ići glatko. Finansijski napredak je na pomolu, što otvara vrata za investicije i pokretanje sopstvenog posla.

S druge strane, Devicama će biti darovana ljubav i emotivna harmonija. Porodični život će biti ispunjen ljubavlju i skladom, a oni koji traže ljubavnu sreću mogu naći svoju srodnu dušu. Pored toga, uspeh ih očekuje i na profesionalnom planu, gde će privlačiti pažnju uticajnih osoba svojim radom, što im može doneti napredak u karijeri.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.