U trendu

Stiže im pakao ove jeseni: Ove znakove sudbina stavlja na test do decembra

Do decembra će sudbina testirati neke znakove horoskopa. Jedne čeka težak period, kod drugih će se pojaviti problemi u ljubavi, a kraj oktobra nekima donosi ključne lekcije.

Od polovine oktobra do polovine novembra Lavovi će proživeti težak period. Jesen će ih naterati da obrate pažnju na zdravlje, a posebno treba da obrate pažnju na nivo vitamina i imunitet.

Lavove i Vodolije u napete i opasne situacije mogu uvući osobe iz okoline, kao što su bračni partner, dete, prijatelj pa čak i stranac.

Treba da budu pažljiviji u interakciji s drugima, i preporučuje im se da sačuvaju mirnu komunikaciju. Kada ih nečije reči povrede, treba da odvoje vreme da se situacija smiri i da vide kako će druga strana reagovati, piše Atma.

Najteži period Lavove čeka početkom novembra. Ovo vreme će ih podstaći da sumnjaju u sebe, da obrate pažnju na svoje strahove koje su duboko potisnuli. Poslednji mesec jeseni nateraće ih da urone u sebe, da se posvete sopstvenom unutrašnjem stanju. Događaji i osećaji koji će se pojaviti ovih dana biće u velikoj mjeri vezani za porodične priče. Da bi zadržali nekadašnje samopouzdanje, biće im potrebna podrška bliskih osoba, jer im je teško da donose odluke samostalno.

Pomračenje Sunca 25. oktobra, donosi pojačane strasti, posebno za njih. I oni i Vage treba da budu izuzetno oprezni i izbegavaju donošenje važnih odluka i ne prave nepromišljene poteze.

Tokom cele jeseni, uticaj ove energije najviše će se osetiti krajem oktobra, posebno na rođene u znaku Bika ili Vage. U životu ovih znakova pojaviće se problemi u vezi, biće im teško da razumeju partnera, kao i isprave neke greške u ljubavi koje su već ostavile negativne posledice. Takođe, u ovom periodu preporučuje im se da smanje očekivanja od partnera.

Ključna tema pomračenja su odnosi, savezi i diplomatija. Pomračenje će uticati na situacije u osobnim odnosima, otkriti nerešene sukobe i dogovore.

Period od 25. oktobra do 8. novembra doneće ključne lekcije o odnosima za Ovna i Vagu. Tokom perioda pomračenja za njih je važno da izbegavaju velike korake i promene u pogledu partnerstva i braka. Takve akcije će imati negativan uticaj u budućnosti. Ovnovi i Vage poslednjih dana novembra najviše treba da se fokusiraju na finansije, i izbegavaju rasipanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar