U trendu

Što su stariji sve su lepši: Ova 4 znaka odlično stare, a znaju kako to i da pokažu

Ovi horoskopski znaci odlično stare i izgledaju sa svakim rođendanom sve lepše i lepše, baš kao dobro vino

Oni su kao vino, što stariji to bolji. Iako je poznato da lepota ne dolazi samo spolja, nego i iznutra, ova četiri horoskopska znaka sa godinama su to naučili. Znaju kako da unutrašnju lepotu reflektuju na spoljni svet i zato se brojke na njihovim licima vide manje

Ovi horoskopski znaci odlično stare i izgledaju sa svakim rođendanom sve lepše i lepše, baš kao dobro vino.

Ovan

Ovnovi vole pustolovine i izuzetno su sigurni u sebe. Doduše, ovaj divlji znak se sa godinama malo smiri, ali to ne deluje negativno na njegovu sjajnu ličnost. Naprotiv: njihovo zračenje tek tada postane vidljivo, a njihova unutrašnja lepota vidi se i spolja. To ih čini posebno privlačnim. Što su stariji, Ovnovi su otvoreniji i iskreniji, ali više niko ne može da ih povredi.

Blizanci

Blizanci su u mlađim danima uzdržani i distancirani. Međutim, njihova nestrpljivost se smanjuje s godinama. Postaju sve više samopouzdani, a to ih čini atraktivnijima. Blizanci vole da putuju, pa na svojim brojnim putovanjima sakupljaju iskustva i mudrost i isijavaju životnom radošću. To se vidi na njihovoj spoljašnjosti.

Lav

Lavovi rado privlače poglede i sjaje. Svejedno da li je reč o unutrašnjoj ili spoljašnjoj lepoti: Lavovi nikada ne prestaju da rade na sebi. U starijim godinama se ne opuštaju, a to je vidljivo: sa godinama njihova ličnost postaje još snažnija. Pošto se vrlo intenzivno bave svojim spoljašnjim izgledom, često deluju kao da ne stare.

Devica

Devica je kao tinejdžerka gotovo neprimetna. Povučena je i oprezna pa ne želi da se nameće. Pri tom zapostavlja svoje potrebe i sebe. Njena prava specifičnost i snažan karakter pojavljuju se tek u kasnijim godinama. Sa nakupljenim životnim iskustvom nauči da je njena inteligencija ekstremno privlačna pa se rado igra sa njom. Ovaj znak postaje sa godinama neverovatno privlačan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.