Veliki letnji horoskop: Kada i gde ćete ići na odmor prema vašem astrološkom znaku

Zamislite da putujete na odmor na destinacije koje su u savršenom skladu sa zvezdama, gde se vaša energija stapa sa okruženjem i gde zaista možete da opustite svoju dušu.

Da li ste znali da su Ovnovi rođeni pod vatrenim znakom najsrećniji na aktivnim i avanturističkim putovanjima na kojima mogu iskusiti adrenalin i izazove? Ili da su Rakovi, poznati po svojoj emocionalnoj dubini i ljubavi prema domaćinstvu, najzadovoljniji mirnim i opuštajućim destinacijama uz more?

Svaki astrološki znak ima svoje jedinstvene preferencije i idealne destinacije koje savršeno odgovaraju njihovim astrološkim osobinama.

Osim toga, astrolozi shvataju da nije važno samo gde idete, već i kada. Uticaj planeta i zvezda može imati dubok uticaj na vaše raspoloženje i iskustvo tokom putovanja. Na primer, dok su Blizanci najotvoreniji za nova iskustva krajem jula, Bik je najopušteniji i uživa u kulinarskim zadovoljstvima u julu.

Prihvatite svoju astrološku prirodu i dopustite da vas zvezde vode u nezaboravnu letnju avanturu!

Ovan

Kada: Krajem juna do početka jula.
Gde: Avanture u prirodi poput planinarenja u planinama ili kampovanja u divljini. Možda se uputite na Alpe ili istražite Island.

Bik

Kada: jul.
Gde: Mesto sa bogatom kulinarskom ponudom i mogućnostima za opuštanje. Toskana u Italiji ili Provansa u Francuskoj biće idealne destinacije za vas.

Blizanci

Kada: Krajem jula do sredine avgusta.
Gde: Gradovi sa živahnim noćnim životom i kulturnim događajima. Barselona ili Njujork biće savršeni za vaš radoznali duh.

Rak

Kada: avgust.
Gde: Mirne i opuštajuće destinacije na moru. Grčka ostrva ili jadranska obala nude sve što vam je potrebno za opuštanje.

Lav

Kada: jul.
Gde: Mesta za sjaj i uživanje u luksuzu. Monte Karlo ili Dubai će odgovarati vašim potrebama za glamurom.

Devica

Kada: Krajem avgusta do početka septembra.
Gde: Destinacije sa istorijskim značajem i kulturnim nasleđem. Rimski Koloseum ili muzeji u Atini ispuniće vaša očekivanja.

Vaga

Kada: jul.
Gde: Romantična mesta sa umetničkim dodirom. Pariz ili Venecija će vam ponuditi sve što vam je potrebno za predivan odmor.

Škorpija

Kada: kraj avgusta.
Gde: Egzotične destinacije sa dozom misterije. Bali ili Marakeš će biti odličan izbor za vas.

Strelac

Kada: kraj juna.
Gde: Avanturističke i neotkrivene destinacije. Možda će safari u Africi ispuniti vašu želju za istraživanjem.

Jarac

Kada: od sredine jula do kraja avgusta.
Gde: Mesta sa planinskim vazduhom i mogućnostima za aktivnosti na otvorenom. Švajcarska ili kanadske planine biće savršene za vas.

Vodolija

Kada: avgust.
Gde: Gradovi sa tehnološkim inovacijama i alternativnom kulturom. Tokio ili Berlin će pružiti dovoljno stimulacije za vaš napredni um.

Riba

Kada: jul.
Gde: Mirne i duhovno bogate destinacije pored vode. Bali ili Maldivi biće vaš idealan izbor za duhovnu obnovu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.