U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 18. do 24. novembra 2019)

Ovan

Povoljan je period da rešite neke osnovne poslovne obaveze i da se dobro organizujete na ovom planu. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas faza bez većih promena. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti osetljivi i podložni problemima. Potrudite se da jačate svoj imunitet i da više pazite na ishranu.

Bik

Očekuje vas povoljan period za posao, ne bi trebalo da imate veće brige na ovom polju. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas nov zanimljiv susret sa jednom osobom koju ne znate od pre. Na polju zdravlja vas očekuje generalno dobro stanje. Lepo ste raspoloženi, imate dovoljno snage u sebi i dobro se osećate.

Blizanci

Možete da očekujete povoljan period da se pozabavite nekim važnim poslovnim pitanjima. Na polju ljubavi vas očekuje potreba za stabilnošću i za nekom ozbiljnom vezom. Kada je u pitanju zdravlje, dolazi faza u kojoj ćete imati probleme sa stomakom, usporenu probavu kao i poteškoće sa crevima, svim organima za varenje.

Foto: Ian SaneCC BY 2.0

Rak

Povoljan je period da se fokusirate na svoj posao ozbiljno i da e pozabavite završavanjem važnih zadataka. Na polju ljubavi vas očekuje šansa da ostvarite novo poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem možete da se nadate poboljšanju. Mogući su povremeno problemi sa kašljanjem i kijavicom.

Lav

Pred vama je period koji vam donosi pokretanje važnih poslovnih i finansijskih pitanja. Na polju ljubavi imate utisak da ne ide sve kako ste želeli i malo ste melanholični. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme sa grlom, sinusima, ali možete biti skloni i problemima sa štitnom žlezdom.

Devica

Očekuje vas period u kojem nećete imati dobro stanje na poslu. Brige vas opterećuju na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, moguće je razočaranje vezano za voljenu osobu. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem biste mogli da imate nove poteškoće i probleme, pogotovo vezano za glavobolju, oči, čeoni predeo glave…

Vaga

Pred vama je period koji vam donosi manje dileme na polju posla. Niste sigurni na svom radnom mestu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem ćete dosta maštati. Na polju zdravlja vam se javljaju problemi iz prošlosti. Možete i često biti malaksali i pospani. Bilo bi dobro da za svaki slučaj posetite vašeg lekara.

Škorpija

Moguće je da vam neće biti uvek lako da sa poslovnim saradnicima zadržite dobru atmosferu. Na polju ljubavi vas očekuje dobra faza za pomirenje sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, možete da imate tegobe sa nervnim sistemom ali i probleme vezane za cirkulaciju, pa povedite više računa o sebi.

Foto: Martin PettittCC BY 2.0

Strelac

Imaćete utisak da se na poslu dešavaju neke važne promene u kojima želite da učestvujete. Na polju ljubavi osećate zahlađenje između vas i osobe do koje vam je stalo. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati manje poteškoće. Pogotovo vam je važno da pazite na zdravlje zuba.

Jarac

Možete da očekujete povoljan period za posao. Rešićete sve probleme koji su vas opterećivali. Na polju ljubavi vas očekuje faza koja vam može biti povoljna za nešto neobavezno. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivno stanje, bez većih problema i nelagodnosti.

Vodolija

Pred vama je period u kojem možete da očekujete vraćanje nekih dugova iz prošlosti. Na polju ljubavi vas očekuje faza nezadovoljstva i sumnji. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem možete da budete skloni problemima sa slepim, debelim crevom kao i sa probavom generalno.

Foto: Bev SykesCC BY 2.0

Ribe

Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke manje probleme na polju posla. Važno je da pravite kompromise. U ljubavi primećujete da je voljena osoba nezadovoljna. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni problemima sa bubrezima i urogenitalnim traktom generalno pa o tome povedite računa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.