U trendu

Zadivljujući božur ili harmonični iris: Otkrijte koji ste prolećni cvet prema horoskopu

Horoskop može otkriti razne stvari o vašoj budućnosti, karakteru i opštem zdravlju. U duhu proleća koje samo što nije stiglo, otkrivamo vam koji je vaš prolećni cvet po horoskopu.

Ovan

Lale za novi početak. S obzirom da je ovo rođendanski period ljudi rođenih u znaku Ovna, ima razloga što je baš ovaj cvet njihov.

Bik

Ljubičice su ekstravagantne, mirišljave lepotice. Njihovo cvetanje će probuditi vaša čula i pomoći lepoti da nadje put ka vama.

Blizanci

Cvetanje limuna prati jak osvežavajući miris u kom ćete uživati. Miris koji pročišćava čini limun višestruko korisnim.

Rak

Narcisi su jednostavni i šarmantni. Donose svetlost i pozitivnu energiju u bilo koju prostoriju da ih stavite. Ovo prolećno cveće će se igrati vašim emocijama čineći da se osećate voljeno i zadovoljno.

Lav

Roze azaleje oduzimaju dah svakome ko ih pogleda, baš kao i šarmantni Lavovi. One su jarke i guste i slažu se sa vatrenom prirodom Lava.

Devica

Dupla kamena ruža je savršena za pedantne i strpljive osobe rođene u znaku Device. Ovo cveće ne cveta sve do kasnog proleća, ali kada procveta oduševiće svakoga svojom lepotom.

Vaga

Harmonični iris, jarkih boja je savršen za Vage. Ističe se zbog svoje svetle boje i interesantnih latica. Ako je upečatljiva lepota ono za čim žudite, onda je iris pravi cvet za vas.

Škorpija

Grozdasti zumbul je primamljivog izgleda zbog svog rasta u vidu busena. Njegova jedinstvena lepota i plava boja učiniće vas srećnim.

Strelac

Jagorčevina je jedna od esencijalnih znakova proleća. Njeno cvetanje vam daje energiju i utiče na ostvarivanje vaših planova.

Jarac

Drvo magnolije izgleda kraljevski jer iz njega raste belo cveće božanstvenog mirisa. Jarčevi uvek teže ka uzdizanju, baš kao i magnolija.

Vodolija

Lepota božura je zadivljujuća, a njegovi jedinstveni cvetovi su očaravajući. Ovo je pravo cveće za vesele i jedinstvene Vodolije.

Ribe

Jasmin je jedan od najmirišljavijih cvetova proleća. On signalizira da je proleće stiglo. Nemoguće je odupreti se njegovom mirisu koje vodi u zemlju snova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.