U trendu

Žene rođene u ova 3 znaka postaju kraljice posle pedesete, što su starije to su bolje i uspešnije

Žene kako stare sve su sigurnije u svoje ‘ja’, a one koje su rođene u ovim horoskopskim znakovima dobijaju dodatnu snagu i motivaciju kroz godine

Poznato je da se žene bolje osećaju u svojoj koži kako vreme prolazi pa ih malo toga može da omete, a to se posebno odnosi na ove horoskopske znakove. One su neustrašive i spremne na promene, ne plaše se i ne boje promene.

Ovo su tri astrološka znaka u kojima su rođene žene koje su s vremenom sve bolje.

1. Bik
Žene rođene u znaku Bika još od malena žude odrasti kako bi napokon mogle uzeti stvari u svoje ruke. One su odlučne, radišne i fokusirane, pa nije iznenađujuće da konstantno teže napretku. S godinama razvijaju pozitivan stav i radnu etiku, kao i hrabrost da pomeraju granice i upuste se u nešto veliko.

2. Devica
Device su još od detinjstva vrlo zrele i uvek se osjećaju kao ‘stare duše’ u poređenju sa svojim vršnjacima. Čvrsto stoje na zemlji i vrlo su organizovane i brižne. Iako Device briljiraju kroz celo školovanje, nakon fakulteta zapravo počinju osvajati, pa su do zrelih godina već na zavidnom nivou karijere. S godinama samo cvetaju, a u 50-im potpuno prihvataju sebe i uz unutrašnji mir rade sve s lakoćom.

3. Lav
Lavice su spremne na nešto veliko od rođenja, pa ih prolazeće godine samo više inspirišu. One se ne boje promena i rizik im nije stran, pa nije neobično da se odluče na promenu karijere i u 50-ima. Neustrašive su i ništa ne može da ih omete, pa su s godinama samo odlučnije i uspešnije, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar