4 horoskopska znaka koja su NESUMNJIVO najbolja u seksu

Odličan seks često je rezultat prirodne kompatibilnosti sa vašim partnerom, ali čini se da određeni astrološki znakovi imaju svojstven dar za pružanje zadovoljstva. Četiri se ipak ističu.

Najsnažniji aspekti njihove posebnosti blistaju u najmračnijim i najsjajnijim spavaćim sobama, a njihovi darovi za slušanje, pažljivost i naklonost rezultuju strastvenošću koju jedva čekate.

Bez dvoumljenja, ova četiri horoskopska znaka su prema astrolozima najbolja u krevetu:

1. Riba
Neka vas ne zavara nežna i naizgled mirna narav empatičnih Riba. Te ih osobine ne čine pasivnim već im omogućuju sinhronizaciju s vašim potrebama. Prirodno su privrženi i brzo prilagođavaju svoje ponašanje kako bi vam bilo što ugodnije.

Ribe će otkriti kada se osećate najosjetljivijim i najranjivijim, i umesto da to iskoriste, pronaći ćete u njima sigurnu luku. Seks sa Ribom sigurno će vam biti nezaboravno iskustvo vođeno strastima.

2. Blizanci
Izazovan, a zavodljiv Blizanac mogao bi biti zanosan ljubavnik. Možda je vaš flert počeo pomalo nepredvidljivo, kao da niste bili sigurni želi li da vas odvede kući ili uopšte nastaviti veče s vama. Taj nepredvidljivi zaštitni spoljni sloj često je štit za osetljiviju stranu Blizanaca. Zbog toga su tako izvrsni u krevetu.

Možda se čak i vratite kući s Blizancem i veče vam krene ‘filmski nestvarno’, skinete odeću i krenete prema spavaćoj sobi. Svi neočekivani zaokreti koje ćete osetiti s Blizancem odvešće vas na ‘vožnju života’. Iako nećete znati što se događa kada vožnja završi, zasigurno ćete znati da se isplatilo.

3. Lav
Živahni, topli Lav ima magnetsku energiju koja deluje slasno i opojno. Lavova narav odaje privlačnu harizmu koja kad se usmeri na romantiku, odvešće vas na putovanje bez povratka. Iako Lavova strast u krevetu u početku može biti malo previše intenzivna, uskoro ćete biti preplavljeni velikim osećajem sigurnosti.

Lav bi se mogao odlučiti za kreativniji i teatralniji pristup predigri, poput igranja uloga. U početku bi vam to moglo izgledati čudno, ali divlji Lav bi mogao biti upravo strastvena promena koju ste tražili u spavaćoj sobi. Ne bojte se eksperimentisati s Lavom. Neka igre počnu.

4. Vaga
Poznato je da Vage sklapaju prijateljstva gde god krenu i sposobne su stvoriti osnovnu vezu sa gotovo svima koje upoznaju. Zato nije iznenađujuće da su umerene i velikodušne Vage sklone biti saosećajne i velikodušne i u spavaćoj sobi pa zaista mogu uživati ​​tek kad znaju da je njihov partner zadovoljan. Vage neće nužno preuzeti odgovornost u spavaćoj sobi, ali ako im date predlog ili jasna uputstva, s oduševljenjem će vam uslišiti najskrivenije želje.

Vaga je uvek u potrazi za savršenom ravnotežom. Tokom vašeg intimnog putovanja, Vage će se potruditi da bi i vaše iskustvo bilo što ispunjenije, piše Style caster.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.