U trendu

Blago njima: 3 horoskopska znaka ove jeseni imaće SREĆE u ljubavi

S prvim danom jeseni ušli smo u period Vage koji traje do 22. oktobra.

Uticaj ovog horoskopskog znaka, koji simbolizuje ravnotežu i harmoniju, mnogima će pomoći da donesu neke odluke koje će uvesti sklad u njihov život.

Takođe, ovo je period u kom je najlakše dovesti u red i ljubavni život, a astrolozi s portala YourTango ističu tri znaka kojima sezona Vage donosi najviše sreće u ljubavi:

Blizanci

Blizancima se u sezoni Vage smeši puno koketiranja, novih poznanstava i veza. Opušteno uživajte u flertu, jer vam sezona Strelca svakako donosi nešto ozbiljnije.

Vaga

Očekivano, za Vage je ovo najbolji period na svakom polju, pa tako i na ljubavnom. Lako ćete privlačiti pažnju drugih, zbog čega ćete se napuniti samopouzdanjem i odvažiti na neke svari na koje inače ne biste, poput prilaženja frajerima ili odlaska na sastanak na slepo. Prihvatite sve što vam se nudi jer, čak i ako ne nađete ljubav, sigurno ćete se dobro zabaviti.

Vodolija

U sezoni Vage Vodolije bi mogle da upoznaju ljubav svog života. Ovaj period doneće vam puno novih poznanstava i velike su šanse da ćete naleteti na nekoga ko će vas oboriti s nogu.

Napišite komentar