Čeka ih erupcija emocija: Jul donosi anđeosku sreću u ljubavi za ovih 5 znakova kineskog horoskopa

Ovih 5 znakova kineskog horoskopa u Julu očekuje anđeoska ljubav

Oni će konačno pronaći svoju drugu polovinu u narednom periodu

I Čing heksagram ljubavi ovog meseca je Vatra nad vetrom (#50) koja se menja u Zemlju nad vodom (#7). Ovo nas uči važnosti vrednovanja ljubavi iznad površinskih vrednosti. Ne treba se baviti nekim samo zbog fizičkog izgleda ili društvenog prestiža. Prava ljubav dolazi kada vidimo osobu iznutra, a ne samo spolja. Ako niste iskusili ovu vrstu ljubavi, možda tek treba da upoznate svoju srodnu dušu.

Jul 2024. godine donosi posebno srećan period za ljubav za pet kineskih horoskopskih znakova i oni će imati najviše sreće u ljubavi tokom ovog meseca.

1. Koza: Verujte svojoj intuiciji

(godine rođenja: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Vaša sreća u ljubavi u julu dolazi iz slušanja svoje intuicije i obraćanja pažnje na crvene zastavice. Ako si slobodan/a, verujte svojim potrebama i željama u ljubavi. Prijatelji i porodica mogu imati dobre namere, ali samo vi znate šta vam je zaista potrebno. Ne dozvolite da vas spoljašnji uticaji zbune. Ovo je vreme za introspekciju i razumevanje šta zaista želite u ljubavi.
Ako ste u vezi, izađite iz zone komfora i iskoristite lepe dane u julu za avanture s partnerom. Sada je pravi trenutak da zajedno s drugom polovinom istražujete nove aktivnosti i destinacije. Ova zajednička iskustva će vas još više zbližiti.

Koza će u julu pronaći zadovoljstvo u jednostavnim, ali intenzivnim trenucima ljubavi.

2. Svinja

(godine rođenja: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Vaša ljubavna sreća u julu je povezana sa vašim skrivenim talentima. Ako ste slobodni, oslanjajte se na svoje talente i nemojte dozvoliti da vas neko sputava. Ovaj mesec je savršen za pokazivanje svojih veština, bilo da je to umetnost, muzika ili bilo koji drugi hobi. Ovo će privući pravu osobu koja će vas ceniti zbog onoga što jeste i s kojom ćete uživati na sve moguće načine.

Ako ste u vezi, budite svesni reči i tračeva oko vas. Komunikacija je ključna. Otvoreni razgovori i razumevanje su neophodni da biste izbegli nesporazume i tračeve. Planirajte zajedničke projekte ili aktivnosti koje će ojačati vašu vezu.

Svinja će u julu naučiti koliko je važno biti iskren i transparentan u ljubavi.

3. Pacov

(godine rođenja: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984)

Vaša ljubavna sreća u julu dolazi iz nostalgije i ćudljivosti. Ukoliko ste bez partnera, uživajte u uspomenama i pronaći ćete sreću. Setite se lepih trenutaka iz prošlosti i koristite ih kao inspiraciju za nove romantične poduhvate. Možda ćete sresti nekoga ko deli vaše strasti i interese.

Ako ste pak u vezi, važno je da balansirate između svojih ličnih ciljeva i vremena provedenog s partnerom. Planirajte zajedničke aktivnosti koje vas oboje ispunjavaju, ali ne zaboravite na svoje individualne snove.

Pacov će u julu naučiti koliko je važno imati ravnotežu između ličnih i zajedničkih ciljeva.

4. Vo

(godine rođenja: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Vaša sreća u ljubavi u julu je u prepoznavanju pravog potencijala veze. Ako ste slobodni, konzumirajte sadržaje koji vas čine srećnim i puni nade. Fokusirajte se na aktivnosti koje vas ispunjavaju i donose radost. Ovo će privući pravu osobu koja će vas ceniti zbog onoga što jeste.

Ako ste u vezi, sada je pravo vreme da zajedno sa partnerom planirate budućnost. Razgovarajte o zajedničkim ciljevima i napravite planove za njihovo ostvarenje. Radovaće se kad vidi da vi imate inicijativu za naredni korak.

Vo će u julu naučiti koliko je važno ulagati u budućnost veze i prepoznati kako možete zajedno da napredujete.

5. Zec

(godine rođenja: 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Ljubavna sreća za Zeca u julu dolazi iz slušanja svog unutrašnjeg glasa. Ako ste slobodni, ne pristajte na manje nego što zaslužujete. Verujte svojim osećanjima i ne zadovoljavajte se manjim od onoga što zaslužujete. Tražite osobu koja će vas ceniti zbog onoga što jeste.

Ako ste u vezi, budite strpljivi i shvatite da ljubav nije samo u velikim gestovima, već i u svakodnevnim podrškama i deljenju tereta. Fokusirajte se na svakodnevne znakove pažnje i podrške. Ljubav se ne meri samo velikim, već i malim stvarima koje radite jedno za drugo svaki dan.

Zec će u julu naučiti koliko je važno biti prisutan i podržavati partnera u svakodnevnom životu.
Jul 2024. godine donosi izuzetnu sreću u ljubavi za Kozu, Svinju, Pacova, Vola i Zeca. Slušanje unutrašnjeg glasa, prepoznavanje pravih vrednosti i otvorenost za nove prilike su ključ za uživanje u ovom periodu ljubavne sreće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.