Čuvajte se: ova 3 znaka žive za OSVETU bivšima

Perfidno!

Ne mogu da žive dok se ne osvete bivšem partneru. U stanju su da godinama manipulišu i kuju plan osvete.

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka veoma su strastveni ljubavnici. Najteže im je da prihvate raskid, pogotovo ako ih partner naprasno i grubo ostavi. Njihova prva reakcija može proći mirno, a potom se pretvoriti u bes i frustraciju, koja može da preraste u nešto veće – želju za osvetom.

Škorpije mogu da budu kivne i ogorčene dugo nakon raskida, u nekim slučajevima to može da traje i godinama. Upravo zato želja za osvetom vodi njihovo srce, sve dok konačno ponovo ne pronađu ljubav i započnu novu vezu.

JARAC

Jarčevi imaju potrebu da analiziraju sve – u svom profesionalnom ili privatnom životu. Vole da „spajaju kockice“ jer su dobri u logici i pronalaženju odgovora. Nakon raskida većina Jarčeva započinje proces samoanaliziranja kako bi zaključila šta je pošlo po zlu u vezi, a često zbog toga krive sebe.

Ali kada shvate da je partner jednako odgovoran za raskid, postaju ljuti i isfrustrirani. Kako raste mržnja u njima, tako negativne emocije obuzimaju njihovo telo. Često njihova potreba da dođu do odgovara ih dovede do vrata bivšeg partnera. Jarčevima je obično potrebno mnogo vremena da prebrode ljubavni brodolom i da se oslobode besa.

VAGA

Niko nema veću potrebu za ravnotežom i harmonijom u životu više od Vaga. Zato svaki ljubavni prekid može da poremeti balans u životu pripadnika ovog znaka, i to je razlog zašto Vage postaju veoma uznemirene kada ih partner ostavi. Ovaj zodijački znak takođe se teško nosi sa besom.

Zanimljivo je da iako često u sebi „gore“ od besa, Vage se pretvaraju da su nastavile dalje i svima transparentno pokazuju da je sve u redu sa njihovim životom. Sklone su manipulaciji, pa sa druge strane mogu da se javljaju bivšem partneru i smišljaju određene igrice, sve kako bi pokušali da ga povrate.

(Telegraf.rs/K.M.)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.