Evo s kim se horoskopski znak najbolje slaže u krevetu

Pronašli ste idealnog partnera u svemu ali nešto vam baš ne ide kada ste sami u krevetu?

Možda biste trebali da proverite koji je horoskopski znak, jer sudeći prema astrolozima, u odnosu dvoje zaljubljenih mnogo toga zavisi od perioda godine u kojoj su rođeni.

Evo ko se s kim najbolje slaže u krevetu.

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku najbolje se slažu sa Lavom, Vagom, Blizancima i Škorpijom. Najgore im je da se usklade sa Jarčevima i Vodolijom.

Bik

Škorpija, Rak, Devica i Jarac su idealni za Bikove kada je reč o intimi. Neće se dobro provesti sa Ribama i Blizancima.

Blizanci

Seksualni kontakt ići će kao po loju sa Ovnovima, drugim Blizancima, Strelcima i Vodolijom. Treba da izbegavaju Bikove i Jarčeve.

Rak

Bik, Lav, Jarac i Ribe idealni su partneri ovog znaka. Neće im ići od ruke veče sa Ovnovima i Vodolijom.

Lav

Najbolje će se slagati sa Škorpijom, Ovnom, Strelcem i drugim Lavom. Većih nesuglasica neće imati ni sa jednim drugim znakom, osim možda sa Ribama.

Foto: Unsplash/Pixabay.com

Devica

U krevetu će uživati sa Bikom, Vagom, Ribama i Jarčevima. Ne odgovara im senzibilitet Škorpija i Strelaca.

Vaga

Ovan, Lav, Strelac i Blizanci će umeti sa Vagom i ona sa njima.  Problemi mogu nastati u odnosu sa Lavom i drugim Vagama.

Škorpija

Lepo veče i još lepša noć čeka ih sa Bikom, Lavom, drugom Škorpijom i Ribama. Sa Devicama i Rakom nisu previše na istoj talasnoj dužini.

Strelac

Ovan, Lav, Blizanci i Vodolija imaju slične seksualne želje i apetite kao Strelac. Nažalost, sa Devicama i Ribama stvari ne stoje tako.

Jarac

Ovo je jedini znak koji sa pet drugih može imati sjajan seks – sa Bikom, Rakom, Devicom, Škorpijom i Jarcem. Treba da izbegavaju Ovna i Lava.

Vodolija

Spektakularna noć Vodoliju može čekati sa Blizancima, drugom Vodolijom, Strelcem i Devicom. To ne važi za susrete sa Ovnom i Rakom.

Ribe

Škorpija, Rak, Devica i Vaga mogu strahovito pojačati seksualnu želju Ribama. Ne i Bik i Strelac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.