U trendu

Jeste li za letnju romansu? Evo šta kaže horoskop kako na vas utiče leto

S Rakovima, Ribama i Lavovima letnje romanse izgledaće kao ostvarenje snova, Blizanci i Strelci serijski zavode, a Device i Jarčevi postaju mete zavodnika, prenose mediji u regionu mišljenje stručnjaka.

Ovan

Visoke temperature, manjak odeće te kombinacija alkohola i smanjenih inhibicija pripadnike ovog znaka potiču na zavođenje, naročito na plaži. Njihova strastvena priroda omogućuje im da lako zavode, ali i da ih zavedu. Ali nemojte se zavaravati, duboki osećaji nemaju veze s tim. Dok god ima hemije, letnja avantura i beskrajni poljupci na plaži biće im zanimljivi, a čim krene razgovor o svakodnevnim stvarima, jednostavno će nestati.

Bik

Klimatizirane prostorije, baldahini, udobne ležaljke, koktel u ruci i zgodan turista za drugim stolom idealan su scenario za letnju romansu Bikova. Sledeći korak u zbližavanju je romantična večera s obiljem dobre hrane, a u avanturi će posve hedonistički uživati svim svojim osetilima. Tada će čak i okrenuti leđa društvu s kojim su na odmoru. Loša stvar je da njihove afere kratko traju.

Blizanci

Pripadnike ovog znaka lako je prepoznati. Obično nose minijaturni kupaći kostim, najglasniji su u društvu i večiti su pokretači zabave. Najlakše zavode kroz sport, igrajući picigin, badminton ili odbojku. Uspete li ih uvući u razgovor koji potraje duže od nekoliko minuta, velike su šanse da su zainteresovani, ali morate biti spremni za jednu aktivnu romansu u kojoj ćete stalno nekuda ići i biti okruženi drugima ljudima.

Rak

Pripadnici ovog znaka dugo će posmatrati svoju metu pre nego što odluče da pristupe, a nakon što to učine verovatno će već biti pomalo zaljubljeni. U romansu će ući ozbiljno i za kratko vreme razviti duboke osećaje, pa druga strana to mora da ima na umu i ne da se ne petlja s njima ako nije spremna na dugu vezu.

Lav

Opušteni, željni pažnje i ljubavi, pripadnici ovog znaka kao da su stvoreni za letnje ljubavi. Kako dobro izgledaju, zavešće vas svojom fizičkom spremom i izgledom na plaži, ali tek u dubljem razgovoru otkrivaju svoju nežnu i romantičnu stranu. S njima vas čekaju šetnje uz more, večera uz zalazak sunca, ali i buđenje u zoru na plaži.

Devica

Koktel u jednoj, mobilni u drugoj ruci i mozak „na paši“ opis je ponašanja pripadnika ovog znaka, koji se tokom cele godine kontrolišu, ali na godišnjem odmoru potpuno opuste. Kako nisu skloni takvom, za njih razuzdanom ponašanju, u svojoj će glavi unapred ograničiti ljubavne avanture na kratki rok i puno uživanja, a pobeći će glavom bez obzira na pomen mogućeg nastavka odnosa.

Vaga

Romatični pripadnici ovog znaka znaju što su letnje romanse, pa se u njima ponašaju kao i u svakoj drugoj vezi i traže puno romantike, komplimenata i zavođenja. Retko će same prve pristupiti simpatiji, ali će se baš slučajno zateći na istom mestu gde bi oni mogli biti. Nekoliko lepih dana provedenih s Vagama donose lepa sećanja za celi život, ali samo za one koji su spremni da se puno trude u osvajanju.

Škorpija

Gitara, lopta ili suncobran, bilo što može biti rekvizit kojima ovi majstori zavođenja vrbuju svoje žrtve. Većina pripadnika ovog znaka željni su letnjih avantura i retko ih odbijaju, čak i ako se druga strana nalazi u ozbiljnoj vezi ili braku. Ipak, moglo bi se dogoditi i da sami sebe prevare pa se umesto kratke i slatke letnje afere bespovratno zaljube onda kad to najmanje očekuju.

Strelac

Plaža je idealno mesto za opuštanje pripadnika ovih znakova, a tamo samouvereno privlače poglede svojim ekstrovertiranim ponašanjem. Osvojiti ih možete pozivom na bungee jumping, paraglajding ili windsurfing. Njihovi poljupci će biti strastveni, izjave ozbiljne i želja jaka, ali to se više može zahvaliti uticaju leta nego tragu koje je na njih ostavila druga strana. Strelci samo uživaju, a u tome su jako dobri.

Jarac

Hladnokrvne i promišljene pripadnike ovog znaka leto svake godine iznova zavodi, pa se ponašaju mnogo slobodnije i bez preterane brige o posledicama svojih dela. Neće sami pristupiti simpatiji, već će kao primadone čekati da njima pristupite, kako bi držali konce igre u svojim rukama. Seksepil i oslobođena strast koju inače sputavaju učinit će ih poželjnima za mnoge.

Vodolija

Čitanje poezije, sviranje gitare ili filozofski razgovori uz čašu vina situacije su u kojima Vodolija odlučuje da delovuje i zavodi. Kao i inače, neće ih privući neko ko samo dobro izgleda, već im je čak i bitnije da druga strana zrači šarmom i harizmom. Ipak, koliko god njihove namere izgledale ozbiljnije od obične avanture, nema velike šanse da će se kasnije javiti.

Ribe

Pripadnici ovog znaka su letnji ljubavnici za poželjeti – senzualni, direktni i romantični. Zajedno možete ići na ronjenje, vaditi školjke ili se samo držati za ruke dok promatrate zvezdano nebo, a osjećaj ljubavi s njima je osiguran. Na kraju vašeg druženja pustiće iskrenu suzu, tako da se s njima druga strana ne može osećati iskorišteno, čak i ako su bili samo nevažna meta zavođenja.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike