Kakav je Jarac u vezi, a kakav u braku?

Foto: Greyerbaby/Morguefile.com

Odnos sa partnerom zavisi pre svega od dekade u kojoj je Jarac rođen.

I dekada – od 22. decembra do 31. decembra

Osobe rođene u ovoj dekadi sklone su da budu veoma sebične u ljubavi. Takođe ne vole javno manifestovanje svojih osećanja. Ljubav se kod njih javlja kasnije nego obično. Za devojke ovoga znaka ona je prvo oličenje drugarstva. Vernost i lično zalaganje za voljenu osobu čini im brak stabilnim i tada vrlo rado podnose sve žrtve. Ljudi rođeni aprila ili avgusta mogu im biti dobri prijatelji ili bračni drugovi.

II dekada – od 31. decembra do 11. januara

Nerealna ljubomora, težnja da nameću svoju volju – ometaju osobe ovoga perioda, koje ionako pokazuju rezervisanost ili možda pronicljivost da ranije pronađu svoga životnog partnera. Kasniji brak biće uspešniji za oboje. Njihov osećajni svet je veoma razvijen i zato oni više polažu na duševnu vernost nego na jednu ljubavnu avanturu. Lica sa kojima će postići divnu harmoniju, bilo u ljubavi bilo u braku, rođena su polovinom aprila, septembra ili decembra.

III dekada – od 11. januara do 20. januara

Instiktivna uzdržanost i želja da se stalno drže u pozadini – dovodi do toga da partneri ne mogu da shvate ozbiljnost njihovih osećanja. Odugovlače sa brakom iz bojazni da neće naići na „pravu” osobu. To ih može odvesti u drugu krajnost, ali im možda može pomoći osoba rođena u znaku Bika, Device ili Strelca. Tada postaju vezani za izabranu osobu i privrženi porodici i porodičnom životu.

Ostavite komentar

Oznake