U trendu

Kakav je Lav u erotskom zanosu, a kakav u „raljama“ braka?

Odnos sa partnerom zavisi pre svega od dekade u kojoj je Lav rođen.

I dekada – od 23. jula do 31. jula

Ono što devojka rođena u ovoj dekadi naziva „prvom ljubavlju“ često je samo njena prva pobeda nad muškarcem. Tako i sve osobe ovoga znaka žele da budu neprikosnoveni gospodari.

Ako na vreme ne shvate da je brak zajednica gde se sve deli i gde nijedna strana ne sme da bude gospodar, moguća su i veća iskušenja. Tada je samo razvod prihvatljivo rešenje.

Da do toga ne dođe, mogu im pomoći osobe rođene u znaku Ovna, Strelca ili u drugoj polovini jula.

II dekada – od 31. jula do 11. avgusta

Kada vole, osobe rođene u ovome periodu, traže i poštovanje i divljenje i potvrdu svoje ličnosti. Kada se osećaju voljeno, uzvraćaju plemenitošću, spontano i toplo. Vole da vladaju i tada se dešava da malo brže menjaju osobe kojima poklanjaju svoju pažnju.

Brak im donosi veliku sreću, neočekivanu sudbinu i slavu. Do svega toga mogu ih odvesti osobe rođene u znaku Ovna, Lava ili Strelca.

III dekada – od 11. avgusta do 23. avgusta

Osobama ovoga perioda više odgovara onaj partner koji im nudi sigurnost nego neko ko je lep, ugledan, zabavan. Ako se u prvoj ljubavi razočaraju, povlače se u sebe, jer je za njih iznad svega važna harmanija i poverenje. Iako znaju da se prilagode svakoj osobi drugoga pola, ipak im teško padaju rastanci i svađe.

Kada je u pitanju ljubav ili brak, tu ou oni „deca sreće“. Ni njihova podozrivost i ljubomora neće im pomutiti sreću koja im predstoji.

Osobe rođene u znaku Lava ili Strelca trudiće se da im to dokažu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.