Kako horoskop utiče na ljubav?

Ovom problemu možemo prići na dva načina:

  1. Neophodno je proučiti horoskope oba partnera.
  2. Horoskope oba partnera treba analizirati u smislu šta u njima preovladava, šta može pozitivno ili negativno da utiče na vezu: njihove negativne osobine ili negativno okruženje.

Kardinalni znaci na nas deluju preko spoljašnjih okolnosti u vidu srećnih ili nesrećnih događaja.

Fiksni utiču na naša osećanja, a promenljivi na intelektualnu stranu našeg bića. Pokazatelji harmonije govore o najpozitivnijem uticaju kosmičkih faktora. Međutim, kao što to često u životu biva, u isto vreme mogu da utiču na finansije ili zdravlje jednog od partnera, a da pri tom uopšte ne utiču na njihovu ljubav i osećanja.

U slučaju konfliktnog stanja oba horoskopa, može se javiti neslaganje karaktera ili negativan uticaj spoljašnjih događaja. Retko se sreću parovi koji se zaljubljuju na prvi pogled i srećno žive u braku do kraja života.

U većini slučajeva imamo posla sa pomešanim kosmičkim uticajima, gde nije
glavni zadatak stvaranje idealnog braka ili veze, već savet kako da izbegnemo negativne uticaje i kako da se zaštitimo od negativnih kosmičkih vibracija.

Pre svega treba pažljivo analizirati horoskope sa tačke gledišta njihovih bračnih pokazatelja isključujući njihov uticaj na druge oblasti života. Treba razjasniti da li će veza biti duga ili kratka, da li se preporučuje brak, ili vanbračna zajednica.

Ne smemo biti obeshrabreni ukoliko u svom horoskopu nađemo masu loših aspekata. Oni postoje skoro u svakom horoskopu i ukazuju nam na stvari koje treba u toku svog života da ispunimo.

Borba i postoji da bi smo se borili, a teškoće da bi smo ih savladavali. Tek kad pobedimo samog sebe doživljavamo radost nagrade. Nedostaci izazvani lošim aspektima predstavljaju izazov sudbine, treba da razvijaju naše skrivene snage, talente i sposobnosti. U toj životnoj borbi pomaže nam astrologija.

Horoskopi poznatih ljudi govore da su oni postigli uspeh, ne zahvaljujući dobrim planetarnim uticajima, već što su bili u stanju da savladaju prepreke, vodeći računa o planetarnim aspektima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.