Vaš horoskopski znak otkriva u kojim godinama ćete upoznati svoju srodnu dušu, proverite odmah

Da li ste se ikada zapitali kada biste mogli da upoznate tog posebnog nekoga ko se oseća kao vaša srodna duša? Prema vedskoj astrologiji, vaš horoskopski znak može vam dati neke nagoveštaje o tome kada bi se ovaj magični susret mogao dogoditi. Takođe, neko može da upozna svoju srodnu dušu kada planete podržavaju i dolaze u naklonost prema njihovoj natalnoj karti, Daši i tranzitu. Neke od najpovoljnijih planeta za brak su Venera, Jupiter, Mars i Merkur. Ove planete igraju vitalnu ulogu u obezbeđivanju srećnog bračnog života.

Saznajte šta je Punam Verma, astrolog sa All India instituta za okultne nauke, podelila sa svojim čitanjima o godinama u kojima ćete sresti svoju srodnu dušu, prema vašem horoskopskom znaku, prenosi Times of India.

Ovan

Ovnovi su veoma brzi i impulsivni. Svoju srodnu dušu upoznaju između 22. i 28. godine. Njihov bračni život nije dobar. Oni ne žele da ostanu na jednom mestu duži vremenski period. Ovnovi su direktni i ne mare mnogo za osećanja i osećanja drugih. Njihove ljubavne veze su brze i iznenadne. Ali oni uvek osećaju probleme u svom bračnom životu.

Bik

Bikovi su dominantni i tvrdoglavi. Svoju srodnu dušu upoznaju između 30. i 32. godine. Praktični su, uspešni i od poverenja. Često su strpljivi i uporni, sa izuzetnom izdržljivošću. Bikovi stvaraju verne i odane prijatelje. Njihov bračni život je dobar.

Blizanci

Blizanci imaju promene raspoloženja i dvostruki karakter i temperament. Oni su nemirni, diplomatski i ambiciozni. Po prirodi su koketni i imaju više od jedne afere. Svoju srodnu dušu upoznaju u dobi između 27. i 32. godine. Zbog svoje prirode, suočavaju se sa problemima u svom bračnom životu.

Rak

Oni su emotivni, uporni u svojim osećanjima i vezani za svoj dom i porodicu. Sada možete lako da pretpostavite kakav će biti njihov bračni život. Svoju srodnu dušu upoznaju u dvadesetim godinama. Domoroci ovog horoskopskog znaka poznati su po svom teškom radu koji im pomaže da postignu uspeh u životu.

Lav

Lavovi su izuzetno saosećajni, velikodušni, iskreni, jasni i autoritativni. Oni su ponosni i srećni u novčanim stvarima. Što se tiče ljubavi, oni su posesivni, strastveni i odani. Potrebna im je ljubav, ali ona ne uspeva da ih dosegne zbog njihove tvrdoglave prirode. Svoju srodnu dušu upoznaju između 27. i 30. godine.

Devica

Device imaju dobre analitičke sposobnosti. Njih drugi ne mogu lako impresionirati niti ih prevariti. Svoju srodnu dušu upoznaju između 24. i 28. godine. Njihov bračni život je, najblaže rečeno, običan.

Vaga

Domoroci Vaga su odlučni u svojim mislima i postupcima. Imaju sjajno predviđanje i intuiciju. Imaju veliki krug prijatelja i poznanika. Svoju srodnu dušu upoznaju između 26. i 31. godine. Ipak, retko su zadovoljni u braku.

Škorpija

Škorpioni su odlučni, nezavisni i energični. Imaju magnetnu ličnost i raznovrsni su. Svoju srodnu dušu susreću između 25. i 30. godine. Veoma su zahtevni u svom seksualnom životu i dogmatični su i dominiraju kod kuće. U braku se uvek suočavaju sa problemima.

Strelac

Veoma su impulsivni, entuzijastični i odlučni. Oni su otvoreni i stoga stvaraju neprijatelje. Oni su prijateljski raspoloženi i društveni. Svoju srodnu dušu upoznaju između 27. i 30. godine. Često se venčavaju u poslednjem trenutku i retko su zadovoljni svojim brakovima.

Jarac

Oni su mentalno jaki, odlučni i nezavisni u svim svojim postupcima. Osim što su vredni, oni su i mislioci. Zbog njihovog ćudljivog ponašanja, drugi ih često pogrešno tumače. Svoju srodnu dušu sreću između 22. i 26. godine. Njihov porodični život je obično problematičan.

Vodolija

Vodolije su preosetljive osobe koje se lako povređuju. Često gube kontrolu nad sobom i govore ili rade stvari zbog kojih kasnije žale. Iako su društveni, pate od usamljenosti u životu. Svoju srodnu dušu sreću između 27. i 30. godine. Njihov bračni život je nesrećan.

Ribe

Oni su velikodušni, simpatični i ljubazni. Oni su lojalni svojim prijateljima ili bilo kome koga prihvate, pod uslovom da osećaju da im se veruje. Oni su generalno uspešni na svim pozicijama i odgovornostima. Srodnu dušu upoznaju sa 20 godina i njihov bračni život je dobar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.