U trendu

Kako u horoskopu tumačiti brakove?

Koliko ćemo imati brakova zavisi od vrha sedme kuće, njenog vladara, položaja vladara sedme kuće i aspekata koje on pravi. Kod muškaraca na mogućnost više brakova ukazuju aplikacioni aspekti Sunca do kraja znaka, a kod žena aplikacioni aspekti Meseca do kraja znaka.

Doduše, aplikacioni aspekti sa sporim planetama mogu nagovestiti teškoće u vezi i sam prekid iste. Iako aplikacioni aspekti daju mogućnost za stvaranje veze ili braka to još ne znači „de facto“ realizaciju.

Prvu ženu ili muža bi trebalo da predstavlja planeta koja pravi najbliži egzaktni aspekt. Ukoliko je ta ista planeta aspektovana od više planeta, to takođe može da ukaže na više brakova.

Recimo, ako neko u horoskopu ima najegzaktniji aspekt sa orbisom nula stepeni Merkura i Marsa to će ukazati na bračnog partnera, njegovo zanimanje i kvalitet braka. Ovde se uzimaju u obzir svi aspekti i harmonični i neharmonični.

U tom kontekstu ove dve planete, ako su u egzaktnom sekstilu na primer, bez obzira kojom kućom vladaju same po sebi će ukazati na bračnog partnera (komunikativog, mlađeg, dinamičnog… sve vezano za arhetipsko značenje Merkura i Marsa). Proverite na svom primeru i videćete koliko je ovo tumačenje tačno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar