U trendu

Kakva je Škorpija u vezi, a kakva u braku?

Odnos sa partnerom zavisi pre svega od dekade u kojoj je Škorpija rođena.

I dekada – od 24. oktobra do 1. novembra

Osobe rođene u ovome periodu svim sredstvima dokazuju svoju ljubav. One dopuštaju da ih strasno oduševljenje zaslepi i tada postaju žrtve većih nesporazuma. One nikad olako ne shvataju ljubav, a kada su primorane da se ljubavi odreknu, izgleda im da je ceo svet nestao. Razočarane su tada, ali nikom ne dozvoljavaju da ih žali, jer njihove brige su njihove. Osobe koje im odgovaraju rođene su polovinom jula, oktobra i februara.

II dekada – od 1. novembra do 11. novembra

Ljubav igra veliku ulogu u životu osoba rođenih u ovoj dekadi. Kada vole, oni to čine iskreno i bez ikakvih taktičkih nadmudrivanja. Sve ostalo im je strano i zbog toga su često ljubomorni. Veoma su sebični, skoro surovi, i stalno traže potvrdu ljubavi i poverenja. Kada poklone svoje srce, onda su u ljubavi i braku verni, ali i ljubomorni i nepoverljivi. Rođeni u znaku Raka, Riba i Škorpiona mogu im učiniti život lepšim.

III dekada – od 11. novembra do 22. novembra

Kod osoba rođenih u ovoj dekadi katkad se sreće nastranost i neobičnost u seksualnom životu. Često pohlepni i razvratni, upuštaju se u mnoge ljubavne avanture, ali neće uvek biti srećni. Ljubomorni su i sebični, i to je obično uzrok rastanka sa partnerom. Strasna ljubav često je isto tako opasna kao i ona koja nije postojana. Njihovom temperamentu odgovaraju osobe rođene u znaku Raka, Riba i Škorpiona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.