U trendu

Kakvi su horoskopski znaci u ljubavi?

Kakvi ste u ljubavi? Evo šta kaže horoskop za prvih šest znakova.

Ovan
Uzbuđenje koje osećaju dok jure za nekim i izazov ljubavi, kao i strast romanse ovom posesivnom znaku su na listi prioriteta. U vezama, oni su zahtevni. Ne žele da budu kontrolisani i važno im je da osete da su na prvom mestu. Očekuju vernost i lojalnost od svojih partnera, ali su voljni i da to pruže. Dokle god je veza uzbudljiva i daje im snagu, zajednica će biti jaka.

Bik
Ljubav Bikova je senzualna i fizička, odana i stalna. Oni se neće zadovoljiti ničim manjim od apsolutne lojalnosti. Vole veze koje su stabilne i pomalo podsećaju na rutinu. Nećete naći Bika koji provodi vreme u nekim beznačajnim aferama; umesto toga, oni ulažu u dugotrajne veze. Kada stvari postanu teške, ostaju verni svojim obavezama.

Blizanci
Za njih je romansa stalna potraga za savršenom ljubavi i srodnom dušom. Njihova harizmatična priroda daje im da uživaju u svojim aferama, sve dok se ne uvere da su našli odanog partnera koji voli da sluša. Kada pronađu ljubav, to je zato što ovi ultrasenzitivni tipovi mnogo razmišljali o toj situaciji.

Rak
Najsrećniji su kada se osećaju potrebnim. Oni vole da vole i da budu voljeni. Imaju jak osećaj za porodicu i tradiciju. Gaje snažna osećanja, naročito kada im je partner u potpunosti odan. Mogu biti emotivni, ali to je cena koju ćete platiti ako imate partnera koji vas nikada neće izneveriti.

Lav
Kod Lavova drama je prisutna i u ljubavi. Boriće se do smrti da zaštite onog koga vole i davaće mu svu svoju podršku i lojalnost. Sve dok im je ego nahranjen dozom romanse i odanosti, žrtvovaće se za one koje vole i njihovi dragi mogu da računaju na njih kada je u pitanju sreća.

Devica
Ovi nežni i praktični ljudi imaju isti pristup ljubavi. Devica može da čeka godinama da nađe ljubav, ali jednom kada se to desi, partner postaje ljubav njihovog života. Njihova ljubav je topla i stalna, odana i postojana. Sve dok se prema njima odnosite s pažnjom, poštovanjem i iskrenošću, možete očekivati jaku zajednicu koja će trajati čitav život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)