Kolena im klecaju: muškarci se najviše PLAŠE žena rođenih u ovom znaku

Mentalna snaga žena rođenih u ovom horoskopskom znaku zaista je neverovatna, pa većina muškaraca strahuje od njih.

Iako ozbiljan muškarac pored sebe kao želi ambicioznu, jaku i zrelu ženu, ipak, retko koji može da se nosi s ženom rođenom u ovom znaku.

Reč je, kako piše Your Tango, o ženama rođenim u znaku Ovna.

One su izuzetno snažne, odvažne i ludo smele žene koje od malih nogu znaju da će napornim radom i nesalomivim duhom ostvariti sve što požele. Većina muškaraca se pored njih oseća inferiorno, pa strahuje od ulaska u ozbiljnu vezu s njima.

One se ne boje da kažu kada im nešto nije po volji ili kada smatraju da neko nije u pravu, a zbog visoke inteligencije ući će u raspravu o bilo kojoj temi.

Pored sebe žele muškarca koji zna šta želi i koji će ih tretirati onako kako one to zaslužuju. Ako uvide da to nije tako, vrlo će brzo prekinuti vezu jer će radije do kraja života biti same nego s nekim ko ih ne zaslužuje.

Žene rođene u ovom znaku velika su inspiracija mnogima!

5 komentara
 1. Cale

  Žene Ovan su samostalne i perfektne majke.Muskarci ih ne vole jer su same po sebi dominantne zbog ambicije.A što se tiče muškaraca inače,retki su oni koji nisu malim i sinovi pa zato im ne odgovaraju jake žene.😘

 2. Anonimni

  Naslov ne da je netacan vec i tendenciozan.ZENU mozes voleti samo ako je zena sve ostalo spada u drugu vrstu,soj,mentalitet itd.To nisu zene TO SU MUSKARACE i kao takve sem ako nisi onaj nikom netrebaju ,mozda samo“maminim“ sinovima!

 3. Bogoljub

  Da, vole zivot. I obicno su same.Razvedene ili neudate.

 4. Anonimni

  Da..

 5. Anonimni

  Ne, nikako. Škorpioni su TE.

Napišite komentar