U trendu

Ljubav cveta u Maju: Bikovi ne primećuju ljubavne signale, a Jarčevi sputavaju sami sebe

Promene u prirodi se reflektuju i na zvezde, koje nam daju uvid u to kako da najbolje iskoristimo energiju koja nam dolazi u mesecu koji je pred nama.

Ovan

Ovaj mesec unosi strast u vašu prirodu i podstiče samopouzdanje. Iz vas će izaći pozitivna energija koja će dodatno istaći vašu privlačnost i romantičnu stranu. Posvetite se partneru, pronađite vreme i mesto gde možete da budete sami i time produbite odnos. Probajte nove aktivnosti kao par.

Za samce, Univerzum nudi nova poznanstva, koja će proizaći iz vaših interesovanja. Ne zatvarajte se. Naprotiv, vreme je idealno za buđenje potisnutih osećanja i pronalaženje onoga što vas čini srećnim. Družite se i upoznajte nove ljude. Nemojte se plašiti da predate nekome, to vam je potrebno sada.

Bik

Naći ćete se u centru pažnje jer će vaša ravnoteža i samopouzdanje biti posebno vidljivi svima. Drugi će vas videti kao poželjnog partnera, posebno zbog vaše harizme. Ovog meseca budite praktični i tako pristupite svom partneru.

Slična situacija se smeši i samcima jer će imati priliku da shvate koje veze im odgovaraju i neće bežati od odgovornosti. Postavite realna očekivanja i ne forsirajte situaciju. Neka se stvari razvijaju prirodno. Možda nećete primetiti znakove i signale koji vam stižu u početku.

Blizanci

Pred vama je period kojem ćete pristupiti sa radoznalošću. Osećate da su vam potrebne promene u životu koje vas čine srećnim. Imate priliku da svog partnera uključite u nove aktivnosti koje biste želeli da istražite. Ovo će probuditi strast u vašoj vezi jer ćete podstaći osećaj uzbuđenja u vašem zajedničkom životu. Ključno je da ostanete otvoreni u komunikaciji. Sada nije vreme za tajne. Podelite svoja očekivanja sa partnerom.

Ako ste slobodni, velika je šansa da vam takva pozicija trenutno odgovara. Oni koji treba da ostvare određene kontakte treba da počnu da obogaćuju svoj društveni život. Zapamtite, možete prizvati ljubav, ali je nećete videti ako ne krenete od trenutne tačke.

Rak

Poznato je koliko emocije utiču na vas, a ovog meseca ćete svoju energiju i emocionalnu inteligenciju iskoristiti da svoj odnos usmerite ka potencijalima koje tek treba da otkrijete. Moći ćete da izrazite sopstvena osećanja, ali i razumete stanje svog partnera.

Oni koji nisu u vezi, ovog meseca imaju priliku da dobro razmisle o sopstvenim potrebama i mogućnostima davanja. Ne zaljubljujte se po svaku cenu, već procenite da li je ta osoba dobra za vas.

Lav

Zaljubljeni ste u kreativnost i spontanost. Imate mnogo ideja koje želite da podelite sa svojim partnerom. Uradite to. Vreme je da se zabavite u vašoj vezi. Budite autentični i pokažite čak i malim gestovima koliko vam je stalo do partnera.

Ako ste slobodni, možda ćete se sada izdvojiti iz gomile. Samo je potrebno da više izlazite. Bavite se aktivnostima koje vas ispunjavaju i vaša jedinstvenost će odmah postati privlačna.

Devica

Izrazite svoju naklonost, brigu malim, ali značajnim gestovima. Sada treba obratiti pažnju na partnera. Razgovarajte o tome kako se osećate i pustite partnera da se malo brine o vama. To neće biti teško, a pokazaće se kao veoma korisno.

Samci sada konačno mogu da se fokusiraju na sebe, ali će istovremeno imati dovoljno prilika za ljubav, ako se odluče na to. Novi ljudi će ući u vaš život kroz aktivnosti koje vas ispunjavaju. Pitanje je samo šta želite.

Vaga

Mesec koji je pred vama donosi važnu poruku za partnerske odnose – ne morate sve da radite i odlučujete sami. Vi ste u vezi sa osobom koja vas podržava i čak ne traži od vas kompromis, ali morate početi jasno da komunicirate kako se osećate i šta vam je sada potrebno. Tek tada ćete moći da vidite širinu mogućnosti.

Samci će biti veoma senzualni i ulagati u izgled. Mogli biste se naći u sredinama koje su umetničke prirode i koje će vas zavesti. Pred vama su udvarači, a neki od njih nude zanimljivu avanturu. Jeste li spremni za nju?

Škorpija

Pripremite se za mesec intenzivne strasti. Emocije su vam duboke i spremni ste da ih otvoreno istaknete, što će samo probuditi želju vašeg partnera. Ovaj mesec je pogodan za obnavljanje i produbljivanje intimnosti.

Ako ste sami, iskoristite ovaj period emocionalne stabilnosti i povezanosti sa sopstvenim potrebama. Slušajte sebe. Izgledaćete senzualno i misteriozno u isto vreme. Sigurno ste u stanju da privučete pažnju. Dajte se onima koji to sada zaslužuju i sa kojima osećate duboku vezu.

Strelac

Probudite se i osetite promenu da biste se povezali. Potrebna vam je strast i moraćete malo da se potrudite da je probudite i u partneru. Možda biste mogli da istražite granice odnosa i uvedete neke nove navike. Idealno je vreme za druženje gde ćete se osećati bezbedno sa partnerom, a uz neke aktivnosti ćete se i dobro zabaviti.

Samci će biti radoznali za nekoga koga već poznaju. Vreme je da otkrijete svoj slobodni duh i napravite prvi korak. U stvari, nemate čega da se plašite.

Jarac

Postanite svesni kvaliteta vaše trenutne veze i počnite aktivnije da doprinosite njenoj stabilnosti. Naglasite sopstvenu lojalnost i prisustvo. Partneru nedostaje vaša pažnja i kontakt.

Samci, budite odgovorni, ali nemojte se suzdržavati od traženja potencijalnih veza. Ponekad sami sebe previše sputavate. Postavite sebi ciljeve, ali i idite na društvene događaje na kojima možete upoznati nekog ko će vam se dopasti.

Vodolije

Možete ići na putovanje sa svojim partnerom. Upijajte sve razlike koje vas povezuju. Oni su srž kvaliteta vaše veze. Setite se kako uživate u partneru upravo zbog njih. Biće vam lepo ovog meseca. Nema prepreka, samo otvorena vrata.

Samci će se isticati, glumiti posebno jer će imati širinu mišljenja i interesovanja. Raste vam emocionalno samopouzdanje koje je vidljivo svima. Budite spremni na neobičan susret, pun misterije, koji bi vam mogao pokvariti sve planove.

Ribe

Pred vama je period emocionalne snage, ispunjen saosećanjem. Lako ćete pročitati svog partnera i ponuditi upravo ono što je potrebno. Na ovaj način ćete oboje izvući maksimum iz veze i obogatiti je.

Ako ste sami, mogli biste da se konačno se otvorite nekome. Ne razmišljajte o budućnosti. Umesto toga, dozvolite da vas situacija preuzme. Nude vam se spontane veze, zašto ih ne istražite?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.