U trendu

Mane vašeg znaka, mogu da prouzrokuju probleme sa partnerom

Astrologija ne govori o svemu, ali govori o snagama i slabostima vašeg horoskopskog znaka. To vam može pomoći da predvidite i sprečite moguće izazove koji bi mogli da utiču na vaš odnos.  Ako ne želite pokvariti odnos s partnerom pripazite na mane vašeg horoskopskog znaka koje vas mogu dovesti u probleme.

Ovan
Kao Ovan žudite za nezavisnošću, ali vaša stalna potreba da budete sami može dugoročno predstavljati problem u vezi. Pokušajte razmišljati iz perspektive vašeg partnera kako bi vi reagovali na tako nešto u vezi.

Bik
Bikovi su mirni, ali mogu biti i tvrdoglavi. Iako im to može doneti ostanak u vezi isto tako može da im i oteža ako dođe do nekih promena. Pokušajte se malo opustiti.

Blizanci
Blizancima sve lako dosadi i imaju problema s predanošću, što može da stvori probleme u dugoročnim vezama. Vole se povezivati s novim ljudima, što samo po sebi nije problem, ali može biti problem ako ste u dugoročnoj vezi.

Rak
Rak žudi za sigurnošću i emocionalnom stabilnošću u vezi. Oni se mogu ponašati previše zaštitnički. U redu je biti takav, ali možda biste se trebali ponašati malo manje zaštitnički. Pokušajte da ne budete previše ‘zalepljeni’.

Lav
Odani su do onog trenutka dok im to ne predstavlja nikakvu štetu. Ne razumeju kada je vreme za prekid veze koja ionako nema budućnost.

Devica
Device su praktične i mogu biti preterano analitične, što je dobro za posao, ali nije najbolje za vezu. Pokušavaju da analiziraju svaku situaciju i to isto mogu raditi i za osobu koju vole.

Vaga
Vage vole dati vremena drugima koliko god mogu. Iako je dobro biti prijateljski raspoložen, to može negativno uticati na vezu.

Škorpija
Škorpije imaju naviku da čuvaju tajne za sebe kriju stvari zbog straha da će ih neko osuditi. I oni mogu biti tvrdoglavi. Tako mogu samo udaljiti svog partnera od sebe. Trebali bi biti otvoreniji u vezama.

Strelac
Strelci vole slobodu u životu i vezama. Iako je ovo sjajno za njih, treba da pronađu pravu osobu koja ceni nezavisnost onoliko koliko i oni da im veza uspe.

Jarac
Ne poveravaju se lako drugim osobama, a to može biti problem u vezi.

Vodolija
Vodolije ne vole da osećaju pritisak u vezi, ali takođe traže i sigurnost. To može ponekad biti malo zbunjujuće za njihovog partnera pa može doći i do nekih iskrica u vezi.

Ribe
Sklone su praštanju i pokušavaju da vide samo najbolje u ljudima. One znaju često davati više prilika čak i najgorim partnerima što može da im bude problem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.