U trendu

Muškarci rođeni u ova 3 znaka – VEČITE NEŽENJE?

Najteže ih je ukrotiti…

Nekim ljudima je stvarno nezamislivo da provedu život samo s jednom osobom. Kada je reč o horoskopu, po tom pitanju izdvajaju se tri horoskopska znaka u kojima se najčešće rađaju večite neženje – oni od monogamije više cene površne i kratke avanture.

Blizanci

Muškarcima rođenima u znaku Blizanaca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željni avanture i otkivanja novih stvari, teško im je u vezi s jednom ženom do kraja života. Obuzdati ih može samo partnerka koja će ih stimulisati intelektualno.

Jarac

Jarčevima je teško da prihvate monogamni način života i smatraju da su otvorene veze prirodne. Oni to jasno daju do znanja svojim potencijalnim partnerkama od kojih takođe ne očekuju da žive u monogamiji, a izdajom smatraju samo emotivnu preljubu.

Vodolija

I za Vodoliju je monogamija nešto neprirodno i naporno jer su rođeni avanturisti koji žive za izlaske, zabavu, putovanja i nova poznanstva. Provesti život s jednom osobom za njih je potpuno nezamislivo i mnogo su im draža kratka i intenzivna poznanstva. Zato muškarci u ovom znaku najčešće ostaju neženje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.